Sfârșit de Tutoring, început de vară!

Mult așteptata vacanță a sosit în sfârșit! Asta înseamnă că a trecut sesiunea și odată cu ea s-a încheiat încă o ediție de succes a proiectului SiSC Tutoring-ediția de vară. Este deja bine cunoscut faptul că în fiecare semestru, în cele trei săptămâni de sesiune, pe buzele fiecarui student din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică se citește doar “Tutoring”.

Utilitatea proiectului este dovedită an de an prin numărul impresionant de studenți dornici să-și aprofundeze și să-și consolideze informațiile necesare pentru susținerea examenelor. În cadrul consultațiilor pe care SiSC Tutoring le-a găzduit de-a lungul acestei sesiuni, numărul studenților înscriși a depășit așteptările, mai ales în cazul consultațiilor la Analiză (250 studenți), Statistică (170 studenți), Algoritmi și Tehnici de Programare (120 studenți) și Sisteme de Operare (100 studenți).

Prin această cale, echipa SiSC Tutoring dorește să le mulțumească în egală masură studenților care au arătat interes față de proiect și care au umplut de fiecare dată amfiteatrele, dar și domnilor profesori pentru răspunsul afirmativ, implicarea și ajutorul acordat în această sesiune.

În încheiere, vă urăm vacanță plăcută și nu uitați că SiSC Tutoring se întoarce în iarnă, într-o nouă sesiune!

Blănaru Alexandra,
Membru al Departamentului Educațional
Sindicatul Studenților din Cibernetică

You may also like...