Sfârşit de sesiune, sfârşit de Tutoring

Iată că mult aşteptata vacanţă a sosit, sesiunea s-a sfârșit, iar odată cu aceasta s-a încheiat și proiectul SiSC Tutoring 2016 – ediția de iarnă. După trei săptămâni lungi şi pline de stres, iată că putem în sfârşit să ne relaxăm şi să uităm de griji, cel puţin până la următoarea sesiune. Cu toţii ştim cât de greu ne-a fost în această sesiune, însă probabil nu toți știu cât de mult ne-a ajutat SiSC Tutoring să-i facem față acesteia și să trecem mai ușor de ea.

Utilitatea acestui proiect în sesiune este demonstrată și de numărul impresionant de studenți ce s-au alăturat consultațiilor. În cadrul celor 27 de consultații pe care SiSC Tutoring le-a găzduit de-a lungul acestei sesiuni, studenții s-au înscris într-un număr deosebit de mare, mai ales la consultațiile de Algebră și Bazele Programării Calculatoarelor (320, respectiv 280 de studenți). Cu toate acestea, consultațiile au decurs fără probleme, studenții au venit cu întrebări, iar profesorii le-au răspuns neîncetat acestora.

Astfel, prin această cale echipa SiSC Tutoring ține să le mulțumească studenților pentru interesul arătat acestui proiect, dar și profesorilor pentru ajutorul acordat pe parcursul sesiunii. Sperăm că v-a fost de ajutor și că ați avut parte de o sesiune ușoară și plină de note bune. Nu uitați că puteți face contestație în maxim 48 de ore de la publicarea notei pe pagina personală.

SiSC Tutoring vă urează vacanță plăcută și ne revedem la următoarea sesiune!

You may also like...