Sfârșit de sesiune, sfârșit de Tutoring

Se spune că începuturile și sfârșiturile sunt cele mai grele, însă, având în vedere circumstanțele, putem face o excepție de la această regulă nescrisă. De ce? Sesiunea este gata, iar SiSC Tutoring 2017 – ediția de vară speră că și-a îndeplinit misiunea de a reduce pe cât posibil numărul de restanțieri. Studenții dornici să-și consolideze cunoștințele au arătat un interes deosebit față de această ediție a proiectului, participând în număr mare la cele 15 consultații marca SiSC Tutoring. Ca de fiecare dată, Analiza matematică a fost vedeta sesiunii, umplând amfiteatrul până la refuz în ambele zile. De asemenea, amfiteatrele au fost pline și în cadrul consultațiilor la Statistică și Algoritmi și tehnici de programare.

“Se mai spune că nu toți eroii poartă măști, însă datorită acestui proiect, pot pleca liniștit în vacanță, fără să am vreo restanță. Când îi auzeam pe cei din anii mai mari spunând că nu puteau trece peste sesiune fără vestitul tutoring, mă gândeam că exagerează, însă acum m-am convins! SiSC Tutoring chiar m-a ajutat și sunt mândru că am ascultat de sfatul lui Tudor de la începutul sesiunii – acela de a participa la consultații.” (Alex – un student fără restanțe)

În concluzie, echipa de anul acesta este mândră că a putut ajuta studenții în aceste 3 săptămâni pline de stres și cafea, iar pe această cale am vrea să mulțumim atât profesorilor care și-au rupt câteva ore din timpul personal pentru a ține consultațiile, cât și partenerilor care ne-au ajutat și susținut. De asemenea, mulțumim și studenților care au încredere, ediție de ediție, în acest proiect.

Echipa SiSC Tutoring 2017 – ediția de vară vă urează vacanță plăcută!

Costina Alina Niculae

Membru Departament Educațional

Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)

You may also like...