Sesiunea de comunicări ştiinţifice te face remarcat!

Cauți șansa de a ieși în evidență? Simți că vrei să-ți îmbogățești cunoștințele, dar și să-ți prezinți ideile? Ei bine, Sesiunea științifică studențească din cadrul facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică este un eveniment organizat de Academia de Studii Economice din București şi este dedicat studenților ce vor să-și valorifice calitățile. Acesta este organizat pe două secțiuni din cadrul facultății: licență și masterat prin prezentarea de proiecte și cercetări realizate.

Încă te mai întrebi de ce să participi? Sesiunea științifică stundențească este creată pentru a te ajuta să te familiarizezi cu redactarea unei cercetări sau crearea unui proiect, dezvoltăndu-ți totodată şi spiritul competitiv și făcându-i pe cei mai timizi să aibă încredere în forțele proprii. Este o oportunitate excelentă, în care studentul poate colabora cu cadrele didactice, implicându-se în activitatea extracuriculară. Fiecare participant va primi o diplomă, iar cei mai buni vor fi premiați.

Înscrierea se va face între 16 – 27 martie 2015 pentru programele de Informatică Economică și Cibernetică Economică, prin completarea formularului afișat pe pagina Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, iar pentru programul de Statistică, la secretariatul departamentului de Statistică (etajul 6).
Între 24-25 aprilie va avea loc desfășurarea lucrărilor Sesiunii științifice studențești unde participanții vor prezenta în ordine alfabetică un dosar cu CV-ul, documentația proiectului și un CD cu cele din urmă, împreună cu prezentarea Powerpoint.

Ce mai aștepți? Stabilește subiectul proiectului în vederea ariei tematice și fă-te remarcat! Este o ocazie inedită în care sunt numai avantaje, așa că, înscrie-te cât mai repede!

Pentru alte informații sau nelămuriri, te rugăm să ne contactezi la adresa: info@sisc.ro

Tudor Diana

Membru al Departamentului Educațional

You may also like...