Sesiune = SiSC Tutoring

Căldură, stres, nopți nedormite și multă cafea? Îţi sună cunoscută această combinație? Dacă da, este timpul să te relaxezi pentru că așa cum te-am obișnuit, venim în ajutorul tău! SiSC Tutoring este un proiect marca SiSC care s-a născut din panica studentului de la CSIE într-o perioadă ocupată și agitată: sesiunea! Ne dorim așadar ca în următoarea perioadă să îți oferim ședințe și sfaturi utile pentru învățat!

Dacă și tu te numeri printre tinerii studenți care vor să promoveze cu note mari toate examenele, dar încă te încurci printre cursurile dezordonate și aruncate prin toată casa, esti binevenit să participi la orele de pregătire gratuită, cu profesorii îndrăgiți și aleși chiar de tine. Mai mult decât atât, pentru că cel mai bine îți explică cineva care vorbește limba ta și în această ediție vom organiza tutoringuri cu colegi SiSCoți care stăpânesc foarte bine o anumită materie. Dacă ești chiar tu foarte bun la o materie și vrei să-ți testezi abilitatea de profesor, dar și să faci o faptă bună, contactează-ne pe info@sisc.ro și vom organiza împreună o ședință.

Acum ai șansa de a primi răspunsurile mult dorite și de a pune cap la cap piesele din puzzle-ul care, până acum, ți se părea de nedezlegat. Dacă aceste fraze ți-au atras atenția și vrei să beneficiezi și tu de această oportunitate, tot ce ai de făcut este să urmărești anunțurile ce apar pe pagina noastră (www.sisc.ro), grupurile de discuție și pe pagina noastră de facebook.

Mult succes!

Mihai Dumitrescu

Membru PR

You may also like...