Sesiune de restante si mariri

Mai este o zi și începe oficial sesiunea de reprogramare a examenelor pentru studenții Academiei de Studii Economice.
Ai șansa să mai modifici notele în perioada 29 iunie – 10 iulie. Dacă e vorba de restanță, trebuie să plătești o taxă de 60 de lei cu cel puțin două zile lucrătoare înainte de susținerea evaluării la caseriile ASE sau cu cel puțin patru zile la ghișeele băncilor agreate ASE ( BCR/ BRD).
Perioada de depunere a cererilor pentru susținerea unui examen de mărire s-a încheiat, așa că dacă ai apucat deja să depui cererea și să plătești taxa aferentă de 60 de lei, tot ce trebuie să faci este să verifici ziua în care vei susține examenul și, desigur, să te apuci de învățat.
Pe site-ul SiSC (www.sisc.ro) am postat pentru tine graficul existent până în momentul de față!

Ce trebuie să mai știi este că ai dreptul doar la două măriri! Numărul de restanțe pe care le poți susține nu este condiționat. Noi îți dorim să ai cât mai puține! Așa că nu contează dacă ai și restanțe și măriri, poți să mergi la ambele.
După ce ai scăpat și de grija restanțelor și a măririlor trebuie să fii atent dacă numărul de credite acumulate este suficient pentru a trece în anul următor, după cum urmează:
– din anul I în anul II minim 45 credite de studii transferabile aferente disciplinelor obligatorii și opționale din planul de învățământ
– din anul II în anul III minim 102 credite de studii transferabile (cumulativ anul I și II) aferente disciplinelor obligatorii și opționale din planul de învățământ și au fost promovate toate disciplinele aferente anului I. Cei care au acumulat cele 102 credite de studii transferabile și nu au promovat anul I, pot urma anul II suplimentar.
– promovarea anului III este condiționată de cumularea celor 180 credite de studii transferabile (cumulativ anii I, II și III) aferente disciplinelor obligatorii și opționale din planul de învățământ, iar în caz contrar poți urma anul III complementar.

Mai multe detalii cu privire la Regulament găsești aici sau poți să ne trimiți un mail la info@sisc.ro și noi îți vom răspunde cât mai repede posibil!

Acum că ai scăpat și de grija facultății poți să te bucuri cu adevărat de vară (dacă nu ai început deja să faci asta)!
Vacanță frumoasă și să ne vedem la toamnă !

Echipa SiSC

You may also like...