Serile de leadership – 22 mai 2014, editia a 3-a

Gabriel Pantelimon: de la sport de performanta la o cariera de succes!

Editia cu numarul trei a evenimentului „Serile de leadership” il are invitat pe Gabriel Pantelimon, Director General Xerox Romania. Joi, 22 mai incepand cu orele 18.30, cei 200 de participanti vor avea ocazia de a asculta povestea unui om care a trecut de la sportul de performanta la o cariera intr-o companie multinationala.

Gabriel Pantelimon lucreaza la Xerox din 1997. A detinut functia de Country General Manager pe Xerox Romania din noiembrie 2010 si de Director de marketing si vanzari al Xerox Europa Centrala si de Est, Israel si Turcia. A absolvit cursurile Universitatii Politehnice din Bucuresti la sectia Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, are un masterat la University of Surrey, Guildford in Studii Europene si un MBA la Bucharest School of Management.

A facut sport de performanta (scrima) de la 13 la 30 de ani, mai exact pana in 1998, cand deja era angajat al Xerox. In cei 17 ani de antrenamente si competitii, a participat la Jocurile Olimpice de la Barcelona din 1992 si la cele de la Atlanta din 1996.

Gabriel Pantelimon este o adevarata poveste de succes, iesita de pe bancile Programului MBA Romano-Canadian.

Si-a inceput cursurile in cadrul Bucharest School of Management sustinut financiar de catre compania Xerox, iar acestea s-au dovedit parte a unui program de dezvoltare si cariera, care a contribuit semnificativ la accelerarea ascensiunii sale profesionale si la obtinerea de avantaje pe termen lung.

Totodata, Bucharest School of Management a insemnat pentru Gabriel Pantelimon un plus de maturitate in business, imbunatatirea capacitatii de analiza, cercetare si luare a deciziilor si, nu in ultimul rand, un atu in abordarea carierei internationale.

Gabriel Pantelimon va v-a impartasi din propria experienta si va v-a raspunde la intrebari in cadrul sesiunii „Serile de leadership”. Pentru o experienta care te va incarca de energie si te va motiva in viitoarele alegeri pe care le vei face, inscrie-te la eveniment.

Cea de-a treia sesiune a Serilor de leadership va fi gazduita de Academia de Studii Economice din Bucuresti. Inscrierile se pot face la adresa www.serile.leaders.ro, iar participarea este gratuita.

Persoana de contact: Mihai Tutu, Project Manager LEADERS Education & Serile de leadership
Telefon: 072 363 4549
Email: mihai@leaders.ro

You may also like...