S-a dat startul încărcării cererilor de cazare în cămine!

Dacă ești student în cadrul ASE, în perioada 11 martie – 5 aprilie 2013 (ora 14:00) îți poți încărca cererea de cazare în cămine în format electronic, pentru anul universitar 2013 – 2014!
Tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina http://www.ase.ro/cazare1/cazares/index.html, să introduci CNP- ul și să urmezi pașii indicați.

Principalul criteriu de selecție este media notelor. Calculul mediei de cazare se face în funcție de anul de studiu, conform Metodologiei de Cazare, însă foarte important este să verifici corectitudinea acesteia înainte de a încărca cererea. De asemenea, în cadrul cererii de cazare îți poți exprima opțiunea de a avea un anumit coleg de cameră, iar dacă mediile voastre sunt apropiate, acest lucru se poate realiza.

Rezultatele vor fi afișate pe http://social.ase.ro/, dupa cum urmează:

  • 14 aprilie 2013 – Afișarea rezultatelor
  • 15 – 17 aprilie 2013 – Depunerea eventualelor contestații la Comisia de Cazare
  • 18 aprilie 2013 – Afișarea rezultatelor la contestații
  • 22 – 30 aprilie 2013 – Eliberarea legitimaţiilor de cămin şi a contractelor de cazare

Legitimaţiile de cămin şi contractele de cazare se vor ridica personal, prezentându-te cu actul de identitate la sediul Serviciului Cazare Studenți (aflat în Casa Studentului Economist, strada Frumoasă nr. 31).
Contractul de cazare se încheie pe durata întregului an universitar. Perioada contractuală minimă este de un semestru (octombrie – februarie, martie – iunie) de la data încheierii contractului.

Dacă te afli în situația dosarelor sociale, acestea vor fi depuse la secretariatul facultății în perioada 10 – 16 iulie 2013.

În perioada 2-6 septembrie se pot depune cereri în cazurile frați/surori și se primesc dosarele medicale la sediul Serviciului Cazare Studenţi, după ce au fost vizate certificatele medicale de către cabinetul studenţesc Moxa.

Dacă nu ai obținut un loc în cămin sau ești nemulțumit de locul obținut și vei reuși să îți modifici media în urma sesiunii de restanțe și măriri, ești așteptat în etapa de redistribuiri (30 septembrie – 5 octombrie 2013).

Pentru mai multe informații, nu ezita să trimiți un mail la info@sisc.ro!

Mult succes!

Andra Alexă
Departament Educațional

SiSC Tip: Alege-ți cu grijă zilele de studiu, altfel ratezi petrecerea din vecini!

You may also like...