Radu Georgescu la Serile de Leadership

A 14-a editie a „Serilor de leadership” il are invitat pe Radu Georgescu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori si investitori romani. Conform topurilor realizate de publicatiile de specialitate, este in top 5 cei mai buni lideri antreprenori din Romania.

Radu Georgescu este cunoscut in special pentru ca a fondat in anul 1992 compania Gecad Software, care se ocupa cu productia si distributia de solutii software. Printre cele mai mari tranzactii realizate de catre Georgescu se numara si vanzarea tehnologiei de securitate “RAV Antivirus” catre Microsoft in anul 2003 si vanzarea actiunilor Gecad Technologies pentru suma de 2 milioane de euro. De asemeanea, acesta a vandut in anul 2010 Gecad ePayment catre compania sud-africana Naspers.

Intrebat ce apreciaza cel mai mult in viata, Radu recunoaste ca in primul rand iubeste sa fie antreprenor. Ii place sa puna in practica idei noi si sa le imparta cu ceilalti, indiferent de cum sunt ele. Incurajeaza in mod activ tinerii sa fac pasul catre propriul business si impartaseste experienta sa, sperand ca urmatoarele generatii vor fi si mai competitive ca el.

Vino sa asculti povestea de succes a lui Radu Georgescu si sa cunosti omul din spatele succesului antreprenorial romanesc. Inscrie-te la eveniment si pregateste-te sa fi motivat printr-o experienta unica, chiar la tine in facultate!

Cea de-a 14-a sesiune a Serilor de Leadership va fi gazduita de Academia de Studii Economice din Bucuresti si este realizata cu sprijinul King. Aplicatiile se fac la adresa www.serile.leaders.ro, iar participarea este gratuita.

Persoana de contact: Mihai Tutu, Project Manager LEADERS Education & Serile de leadership
Telefon: 072 363 4549
Email: mihai@leaders.ro

You may also like...