Pune la punct problemele

logo_poy_whitee

Te-ai gândit vreodată că tu ai putea aduce o schimbare asupra problemelor cu care studenții se confruntă de-a lungul timpului? Îți dorești să împărtășești cu cei din jur deficiențele observate și viziunea ta asupra remedierii acestora?

 

Acum este momentul să te implici!

 

Point of YOU este un proiect ce apare pentru prima dată în facultatea noastră. Acesta se adresează studenților de la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică și are drept scop rezolvarea problemelor studențești.

Acest proiect își propune să implice cât mai mult studenții în rezolvarea problemelor sesizate chiar de ei. Astfel, aceștia, singuri sau în echipe de maximum cinci, vor putea să se înscrie cu o problemă pe care au sesizat-o sau de care au avut parte în facultate și în același timp, să aducă o posibilă rezolvare a acesteia.

Participanții vor avea ocazia să prezinte problema aleasă în fața unui juriu, alături de o posibilă rezolvare a acesteia. Problemele ieșite câștigătoare, vor trebui să aibă impact asupra studenților de la CSIE și să aibă o soluție implementabilă. Acestea vor fi rezolvate până la următoarea ediție de către Sindicatul Studenților din Cibernetică.

Dacă cel puțin o dată ai întâmpinat o problemă în facultate și crezi că există o rezolvare pentru ea, înseamnă că merită prezentată. Trebuie doar să îți structurezi ideile și să le înscrii în concurs.

În cazul în care îți este teamă că nu te vei descurca, poți scăpa de griji, fiecare participant/echipă va primi un mentor care va încuraja sau va oferi sfaturi oricând va fi nevoie. Dacă te temi de momentul când va trebui să prezinți, noi ne vom ocupa și de acest aspect, deoarece vom organiza un training de Presentation Skills, pentru a oferi șanse egale tuturor participanților.

Pentru a putea participa, studenții vor trebui să completeze formularul de înscriere disponibil pe site-ul http://pointofyou.sisc.ro, tot aici se găsește și regulamentul de participare, dar și alte informații folositoare.

Dacă deja ți-au trecut prin minte câteva probleme pe care le-ai putea aborda, nu mai sta pe gânduri și înscrie-te!

 

Mihaela Alina Ene
Membru Departament Educaţional
Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)

You may also like...