Primăvara aduce Sesiunea de comunicări științifice

După cum bine știți, în cadrul facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică se organizează în fiecare an Sesiunea științifică adresată studenților . Aceasta are loc la nivelul celor două secțiuni și anume :  licentă și master.

 

Așadar, ce informații ar fi necesare unui student care dorește să participe?

În primul rând, Sesiunea de comunicări științifice este un eveniment organizat de Academia de Studii Economice din București și are ca scop încurajarea studenților de a ieși din zona de confort și de a se remarca prin proiecte și cercetări. Lucrând pentru o temă științifică, vei avea cunoștințele  indispensabile pentru a-ți  redacta ulterior lucrarea de licența sau alte proiecte tematice de pe parcursul studenției tale.Lucrările pot fi elaborate individual sau în echipă având posibilitatea de a alege un profesor coordonator.

În al doilea rând, Sesiunea de comunicări științifice este o activitate extracuriculară în care ai prilejul de a te evidenția și de a interacționa cu profesori din cadrul facultății. Pe lânga aprecierea cadrelor didactice și a celorlalți studenți, fiecare participant va primi o diplomă, iar deținătorii celor mai bune lucrări vor fi premiați.

Anul acesta, înscrierea va avea loc în perioada 21 martie – 10 aprilie 2016. Pentru programele de Informatică Economică și Cibernetică Economică înscrierea se face prin completarea formularului pe care il puteți găsi pe site-ul Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, iar pentru programul de Statistică se face la secretariatul departamentului de Statistică (etajul 6).

 

În perioada  21 – 22 aprilie 2016 studenții își vor susține proiectul conform listei alfabetice aferente fiecărei secțiuni. Prezentarea proiectului vizează ca participanții să dețină un dosar cu  CV-urile membrilor echipei (trebuie să conțină datele de contact: telefon si email), documentația proiectului,un CD ce conține în format digital CV-urile, documentația și prezentarea Powerpoint.

Așadar, nu iți rămâne decât să alegi tema proiectului, să te înscrii și să te remarci printr-o lucrare inedită.

Pentru alte informații sau nelămuriri, te rugăm să ne contactezi la adresa: info@sisc.ro

Simion Lavinia-Florina,
Departament Educațional
Sindicatul Studenților din Cibernetică

You may also like...