Prezentarea licențelor … o bătaie de cap sau un punct forte?

Pentru studenții Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică ce tocmai termină ciclul licență este bine știut faptul că în perioada 17-19 iulie vor înfrunta cea mai mare provocare de până acum: susținerea examenului de licență.

 

Nota finală a examenului este formată din punctajul obținut pe lucrarea scrisă și punctajul obținut în urma prezentării acesteia. Printre studenții nerăbdători și puțin stresați, părerile sunt împărțite. Unora le este mai ușor să vorbească liber și să susțină un discurs bun, alții își structurează mai bine ideile în scris.

 

Pentru că nu putem să scriem licența în locul vostru, SiSC vă vine în ajutor cu un scurt training pentru a vă ajuta să fiți mai bine pregătiți la prezentarea licenței.

 

Așadar, marți, 16 iulie, începând cu ora 9:00, în sala 2203, doamna prof. univ. dr. Virginia Mărăcine vă va spune câteva detalii despre ce ar vrea comisia să asculte în timpul prezentării voastre, urmând ca mai apoi Paul Ardeleanu, Public Speaking Coach, să vă ofere câteva tips&tricks despre cum să susții o prezentare bună.

 

Studenții care vin cu prezentarea și o vor susține, vor primi feedback de la Paul, coach-ul celui mai bun speaker din Romania, Lorand Soares Szasz, votat în 2012 la Business Days, persoana care a câștigat în 2012 locul I la sesiunea de comunicări științifice a Facultății de Marketing.

 

Pentru că locurile sunt limitate, pentru a vă înscrie la acest training, completați acest  formular până sâmbătă, 13.07, ora 20:00, urmând ca până luni, ora 14:00, să primiți confirmarea acceptării la training pe mail.

 

SiSC vă urează mult succes și note cât mai mari!

 

Andra Buică
Vicepreședinte Externe

You may also like...