Oportunitati de angajare in strainatate pentru trainerii romani

Daca esti interesat sa iti dezvolti o cariera internationala in IT, imbarca-te in EURO IT Expedition 2012!

15 specialisti IT din Romania au sansa de a lucra ca traineri si consultanti IT in Marea Britanie, Franta sau Germania pentru una dintre cele mai mari companii din industria aerospatiala la nivel global.

Pentru a fi unul dintre ei, trebuie sa fii fluent in engleza sau franceza&engleza sau germana&engleza, in functie de tara in care vei lucra; sa fii familiarizat cu aplicatii software customizabile de tipul CRM, ERP, SAP etc.; sa ai excelente abilitati interpersonale, de comunicare si pedagogice.

Afla mai multe despre EURO IT Expedition si aplica aici.

Daca iti doresti o experienta profesionala internationala inedita, aplica pentru Career Journey to Africa! O companie multinationala de IT, lider de piata in Europa, cauta traineri vorbitori de limba franceza si engleza pentru o misiune de 16 luni in tarile francofone si anglofone din Africa.

Detinerea unei diplome universitare, precum si fluenta in limbile franceza si engleza sunt necesare pentru aceasta pozitie, alaturi de excelente abilitati pedagogice si de comunicare. De asemenea, trebuie sa folosesti cu usurinta Internetul si pachetul Microsoft Office. Studiile universitare sau experienta anterioara in domeniul logisticii ori transportului international reprezinta un avantaj major. Inaintea demararii proiectului, vei beneficia de o luna de training alaturi de viitorii tai colegi traineri implicati in proiect.

Afla mai multe despre Career Journey to Africa si aplica aici.

You may also like...