OPEN DOORS Marathon

GENPACT dă startul carierei tale!

“We don’t just offer jobs, we build careers! Start your career with our Gateway Program!”

 

Proiectul Open Doors Marathon, marca Inspire, continuă să sprijine tinerii aflați la început de drum, motivați să investească în dezvoltarea lor profesională.

Compania GENPACT s-a alăturat inițiativei noastre și te invită pe 06.08 în București, respectiv 08.08 în Cluj, pentru a interacționa cu ei, pentru a le cunoaște mediul de lucru și pentru a-ți oferi oportunități de carieră prin intermediul programului de training Gateway.

Gateway  își propune să te pregătească pentru viitoarele poziții din cadrul companiei, iar scopul final este acela de a-ți oferi un job permanent în aria de finance & accounting, pe poziții adaptate experienței tale și pregătirii de care vei beneficia în cadrul programului.

Pe întreaga durată a programului, vei trece prin trei module de training care acoperă soft skills, cunoștințe specifice legate de viitorul job și cursuri de limbă.

Dacă ai cunoștințe de limbă engleză (nivel avansat) și germană/franceză/italiană (nivel mediu/avansat), înscrie-te la eveniment pe http://buzzcamp.ro/inscriere-open-doors-genpact/ și alătură-te echipei GENPACT!

Durata este de 4 – 5 săptămâni, cu program full time. Candidații vor semna un contract și vor fi remunerați pe toată perioada training-ului.

You may also like...