Momentul perfect să te angajezi – 600 de joburi pentru Juniori de TOP la nivel național

12

Cea de-a 10-a ediție a Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți îți aduce în perioada 13 iun – 14 aug 2016 șansa de a da startul unei cariere de succes! Dacă ești student, masterand sau proaspăt absolvent, vara aceasta ai acces la peste 600 de joburi și programe de internship și trainee plătite!

 

De ce să te angajezi acum?

Fie că ești student și ai intrat în vacanța de vară, fie că ești proaspăt absolvent și ai nevoie să găsești o direcție în viața ta profesională, acesta este momentul potrivit să îți cauți un job. Peste 26% dintre angajatori au deschise programe și joburi dedicate juniorilor (studenților, masteranzilor, proaspăt absolvenților) în perioada octombrie – decembrie, programe și joburi pentru care procesul de recrutare se desfașoară pe parcursul verii – conform unui studiu realizat de Catalyst Solutions.

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți îți oferă cadrul perfect pentru ca tu să găsesti jobul care ți se potrivește sau să îți îmbunătățesti CV-ul cu un program fain de Internship. Companiile participante la eveniment au lansat peste 70 de astfel de programe la nivel național, remunerate, care se pot transforma într-un job full-time!

 

Mai mult, întreg procesul de aplicare se poate face din confortul propriei locuințe, cu doar câteva click-uri și un CV competitiv! Accesează platforma 3D, vizitează standurile companiilor preferate, alege joburile care ți se potrivesc și aplică!

 

Ce îți poate aduce CV-ul înscris pe Hipo.ro?

Înscrierea pe Hipo.ro durează doar 2 minute – se poate face prin importarea datelor din Facebook sau LinkedIn. Realizarea unui CV competitiv îți va oferi acces la peste 600 de joburi din domenii diverse precum:

 • Servicii&BPO: Accenture, Computer Generated Solutions România, DB Schenker Global Services Europe
 • Auto: Grup Renault România,
 • Bancar-Servicii Financiare: Libra Internet Bank, TMF România, OTP Advisors, Otto Broker, PIRAEUS BANK, ProCredit Bank,
 • Consultanță: KPMG Romania, Deloitte Romania
 • Inginerie: EGGER, Tenaris, VALEO LIGHTING INJECTION
 • IT&C: Unicredit Business Integrated Solutions, UPC Romania, Vodafone Shared Services Romania, Xerox, EEU Software, NOBEL, SUVODA SOTWARE, Ubisoft Romania
 • FMCG: McDonald’s Romania, Nestle Romania, Intersnack Romania, L’Oreal Romania,
 • Tehnic: Schneider Electric, Continental, Romstal Group
 • Farmaceutice: Zentiva
 • Turism: Amoma,
 • Publicitate&Media: Ziarul Bursa

Una dintre surprizele acestei ediții constă în premiul oferit candidaților determinați: o Tableta Lenovo Yoga Tab 3, cu GPS inclus pentru ca tu să ajungi mai usor la următorul interviu și cu spațiu de stocare de 16 GB, pentru ca tu să ai întotdeauna CV-ul, scrisoarea de intenție și portofoliul la tine!

Ce își doresc angajatorii de la juniori?

Numărul joburilor oferite de angajatori candidaților aflați la început de carieră a crescut cu 3 procente față de anul trecut – conform Raportul Hipo.ro “Piața forței de muncă în 2016”. Mai multe joburi pentru tine, dar și o competiție mai mare! De aceea, trebuie să te asiguri că esti pregătit pentru întâlnirea cu companiile și că te faci remarcat.

 

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți elimină barierele geografice, desfășurându-se în mediul online. Găsește-ti jobul dorit chiar în orașul tău și dă startul carierei de succes pe care ți-ai dorit-o!

You may also like...