Lista candidaților înscriși la concursul de admitere pentru licență

Haideți să facem cunoștință cu viitorii noștri colegi!

După cinci zile în care elevii au dat buzna să se înscrie la una din cele 11 facultăți din cadrul Academiei de Studii Economice, s-au afișat listele cu candidații admiși pe locurile finanțate prin granturi de studii sau taxă. 8641 de tineri și-au depus dosarele pentru unul din cele 2700 de locuri la buget și 1474 de locuri la taxă, fapt ce demonstrează că ASE-ul rămâne printre cele mai căutate universități din țară.

Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică a fost cea mai căutată, fapt demonstrat de numărul mare de studenți care au optat pentru una din cele trei specializari ale facultății.

NOU! Începând cu acest an universitar, alegerea specializării pentru Facultatea CSIE s-a făcut înca de la înscriere!

Când tragem un ochi către LISTE observăm mediile mari cu care elevii au promovat probele de bacalaureat și s-au înscris la facultate, lucru care nu poate decât să ne mulțumească și să ne mândrim totodată cu viitorii colegi!

În perioada următoare (27-28 și 30-31 iulie) are loc etapa de depunere a diplomelor de bacalaureat în original la facultatea dorită, iar la 1 august se va afișa lista finală cu candidații admiși pe locurile finanțate prin granturi de studii și taxă, precum și candidații respinși.

SiSC așteaptă cu nerăbdare să cunoască viitorii boboci! Tu ești la fel de curios?

Urmărește www.sisc.ro sau pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă la noi în facultate.

You may also like...