Life in Colors – atmosferă studențească și culoare în viața unor copii

Te-ai gândit vreodată că te poţi distra de minune şi ajuta copiii defavorizaţi în acelaşi timp? Ei bine, echipa Academia SpEranţei din această ediţie a reuşit acest lucru. Academia SpEranței este un proiect caritabil bianual, care își propune să ofere un sprijin persoanelor defavorizate prin organizarea unor acțiuni de strângere de fonduri. În cea de-a douăsprezecea ediție a proiectului, cauza o reprezintă Fundaţia Casa Lidia din Domneşti. Aceasta adăposteşte 19 copii atât abandonaţi, cât şi orfani, dar nu beneficiază de niciun fel de ajutor de la stat sau din fonduri europene.

Primul eveniment al proiectului, petrecerea tematică “Life in Colors”, a avut loc joi, 6 martie, în Anton Pub şi a fost un adevărat succes, participând aproximativ 170 de persoane. Pe lângă studenţii Academiei de Studii Economice, ni s-au alăturat si câţiva studenţi de la Medicină, care s-au distrat de minune alături de noi.

S-a petrecut “în culori”, toţi cei prezenţi fiind pictaţi de către organizatori cu vopsea fosforescentă. Muzica bună, atmosfera colorată, prețurile studențești și mega-ofertele au fost nelipsite. Pe lângă toate acestea, organizatorii au pregătit o super-surpriză pentru cei prezenți: un concurs cu declaraţii de dragoste pentru fete, dat fiind faptul că luna martie este o lună dedicată Femeii. Cei trei concurenţi ce au acceptat provocarea şi-au pus imaginaţia la lucru, pentru a câştiga premiul şi de ce nu, pentru a cuceri şi fata.

A fost un eveniment memorabil pentru proiectul nostru unde toată lumea s-a simțit bine, dar cel mai important a fost că fiecare persoană prezentă a contribuit și a reușit să aducă culoare în viețile unor copii.

Sperăm să fiți în continuare alături de noi, pentru că în cadrul acestei ediții vor urma evenimente distractive, interesante, care vă vor surprinde într-un mod plăcut și vom putea, cu toții, să aducem zâmbete pe chipurile unor copii.

Gușeatu Alexandra Amalia
Niţă Cristina-Nicoleta
Membri ai Departamentului Educaţional

You may also like...