La taifas despre iubire

La taifas, despre Voluntariat ca formă de IUBIRE

Vă invităm cu mare drag Miercuri, 8 aprilie 2015, ora 15.00, în Aula Magna a ASE din Bucureşti, la Conferinţa aniversară „Academia SpEranţei – 10 ani de Voluntariat din Iubire pentru Oameni”.

Proiectul Academia SpEranţei este o iniţiativă de voluntariat şi întrajutorare care, de 10 ani, reuneşte profesori, studenţi, angajaţi ai Academiei de Studii Economice din Bucureşti în efortul de a soluţiona situaţiile de natură umanitară apărute atât în comunitatea universitară a ASE cât şi în colectivităţile din jurul nostru.

Moment de bilanţ şi de relansare, pe coordonate noi, a activităţii de voluntariat, Conferinţa doreşte să încurajeze implicarea în zona carităţii, a voluntariatului social în Universitatea noastră, contribuind la dezvoltarea spiritului empatiei şi al generozităţii la toţi membrii comunităţii universitare a ASE.

În cadrul evenimentului vom povesti alături de oaspeții implicați în voluntariatul social despre importanţa şi avantajele voluntariatului pentru comunităţi, despre rolul şcolii (al universităţii, în special) în cultivarea spiritului responsabil şi filantropic al tinerilor din România, precum şi despre modalităţile de a transforma voluntariatul într-un mod frumos de viaţă al nostru al tuturor.

Perioada premergătoare Paştilor în care ne aflăm constituie momentul special în care, mai mult ca oricând, ne raportăm la valorile profund umane care au dat naştere Proiectului „Academia SpEranţei” iubirea necondiționată, credința, generozitatea.

Perioada premergătoare Paştilor în care ne aflăm constituie momentul special în care, mai mult ca oricând, ne raportăm la valorile profund umane care au dat naştere Proiectului „Academia SpEranţei” – iubirea necondiționată, credința, generozitatea.

Echipa „Academia SpEranţei

You may also like...