ITFest se întoarce!

Ești pasionat de sfera IT? Îți dorești o carieră de succes în acest domeniu? Lasă-te descoperIT și anul acesta! Proiectul ITFest se întoarce cu forțe proaspete și așteaptă cât mai mulți pasionați de programare și gaming să i se alăture.

Proiectul național ITFest este unul din proiectele marca Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC) aflat la cea de-a IX-a ediție care se desfășoară anul acesta în perioada 5-28 noiembrie. Acesta este destinat tuturor studenților și elevilor care vor să fie informați în ceea ce privește noutățile din domeniul IT, dar care pot avea, participând la evenimentele organizate, și oportunitatea de a se afirma în fața viitorilor angajatori.

Dacă ești pasionat de jocuri pe calculator, îți poți dovedi abilitățile dobândite de-a lungul timpului în cadrul evenimentului LAN Party desfășurat pe data de 5 noiembrie. Se vor organiza competiții de League of Legends (LoL), Hearthstone şi, una dintre noutățile acestei ediții, popularul FIFA.

Vineri, 18 noiembrie va avea loc Conferința ITFest, iar dacă vrei să faci cunoștința cu mari nume ale domeniului IT, te așteptăm să te bucuri alături de noi de această oportunitate.

Dacă ai cunoștințe de C/C++ și vrei să experimentezi o astfel de competiție, ai ocazia pe 19 noiembrie să participi la Concursul de Algoritmică. Aici, concurenții au la dispoziție cinci ore să rezolve un set de aproximativ cinci probleme de dificultăți diferite. Rămâne la alegerea ta dacă vrei să participi singur sau cel mult cu alți doi prieteni.

Workshopurile nu vor lipsi nici ele. Proiectul ITFest aduce și în acest an companii renumite din domeniul IT care vor împărtăși participanților din experiențele lor. Perioada destinată acestora este 21-24 noiembrie, iar subiecte interesante vor fi dezbătute cu siguranță.

Cu adevărat cea mai mare provocare a acestui proiect o reprezintă Hackathonul. Desfășurat pe data de 26 noiembrie, acest maraton al programării va dura douăsprezece ore, timp în care echipele formate vor avea de realizat aplicații cu temă principală dezvoltarea de soluţii economice pentru problemele cotidiene. Cele trei categorii abordate de Hackathon sunt Web, Mobile și Desktop.

Și cum toți câștigătorii competițiilor desfășurate vor fi premiați, ITFest va organiza, pe 28 noiembrie, Festivitatea de Premiere în cadrul căreia se vor oferi premii atractive de la partenerii noștri. Însă, dacă nu te numeri printre câștigători, oricum vei câștiga o experiență de neuitat, iar cu puțin noroc, poți fi premiat la tombolele organizate la evenimente.
Ce mai aștepți? Urmărește-ne pe pagina de Facebook ITFest sau site-ul nostru, www.itfest.sisc.ro, pentru a fi la curent cu evenimentul.

Denisa Ioniță
Membru al Departamentului Educațional
Sindicatul Studenților din Cibernetică

You may also like...