ITFest revine la Bucureşti cu cea de-a şaptea ediţie!

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) anunţă începerea celei de-a şaptea ediţii a proiectului naţional ITFest, eveniment organizat pentru tinerii pasionaţi de IT din întreaga ţară, care se va desfăşura în perioada 15 – 19 noiembrie 2013, în Bucureşti.

SiSC îşi propune prin intermediul concursului ITFest să vină şi de această dată în ajutorul elevilor şi studenţilor pasionaţi de IT, oferindu-le oportunităţi de dezvoltare şi şansa de a se face remarcaţi prin cunoştinţele acumulate în acest domeniu, facilitând în acelaşi timp legătura dintre participanţi şi companii renumite, precum Microsoft, Ubisoft,  IBM, PeopleCentric şi multe altele. În cadrul partenerilor proiectului ITFest se numără și ASE, DICE (Dept. de  Informatică și Cibernetică Economică), ACM, ANOSR și WestGate.

Tinerii care îşi doresc să participe la această ediţie trebuie să realizeze un proiect care să se încadreze într-una din următoarele categorii: Software Development, Game Development ,Web Development sau Windows 8 & Windows Phone , iar apoi să trimită un demo la adresa http://itfest.sisc.ropână pe 8 noiembrie. În prima parte a concursului, participanţii selecţionaţi îşi vor prezenta proiectele care vor fi jurizate de specialişti în domeniu, urmând ca în a doua parte a concursului să participe la un maraton de programare.

 

Evenimentul din acest an este structurat astfel:

 

Ziua I    (15 noiembrie)     –    Cocktail party cu ocazia deschiderii concursului

Ziua II   (16 noiembrie)     –    Prima parte a concursului: prezentarea proiectelor pe categorii

Ziua III  (17 noiembrie)     –    A doua parte a concursului: maraton de programare

Ziua IV (18 noiembrie)    –   Workshopuri şi conferinţe; Open Day: zi de destindere a participanţilor cu    jocuri şi multe alte activităţi

Ziua V   (19 noiembrie)     –    Festivitatea de premiere

 

Participanţii pot intra în concurs individual sau pot forma echipe de maxim 2 persoane. În ceea ce îi priveşte pe tinerii din afara Bucureştiului, aceştia trebuie să ştie că organizatorii oferă cazarea şi masa gratuite pe toată durata evenimentului!

 

Pentru mai multe detalii despre proiect sau organizaţie, nu ezitaţi să accesaţi site-ul http://itfest.sisc.ro sau http://sisc.ro . De asemenea, puteţi urmări actualizările zilnice pe pagina de Facebook a proiectului: http://www.facebook.com/it.fest.sisc

 

 

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) este cea mai veche organizație studențească din Academia de Studii Economice, care de 17 ani reprezintă cu succes dorințele și scopurile tinerilor studenți.

 

Pentru întrebări şi alte detalii vă stau la dispoziţie:

 

Vlad Dascălu                                                                             Ioana Stama

Coordonator ITFest                                                 Coordonator departament Relaţii Publice

Email: vlad.dascalu@sisc.ro                                          Email: stama.ioana@gmail.com

Telefon: 0768 442 309                                                   Telefon0761 606 916/0744 200 674                      

 

You may also like...