Întotdeauna vine și randul tău să îți evaluezi profesorii!

Academia de Studii Economice din București organizează în perioada 16-27 mai 2016 cea de-a doua Evaluare a Cadrelor Didactice din acest an, pentru toți studenții de la programele de licență și de masterat. Aceasta are ca scop asigurarea calității activităților desfășurate de către profesori atât la nivelul învățămantului cu frecvență, cât și al celui la distanță. Instrumentul prin care se realizează controlul calității, dar și îmbunătățirea aspectelor deficitare sau învechite este FEEDBACK-ul oferit în mod direct de către studenți.

Așadar, pentru a putea evalua profesorii, aveți nevoie de codurile de acces (cate unul pentru fiecare student) pe care Academia de Studii Economice le-a pus la dispoziția fiecărui șef de grupă. Pe acesta îl veți introduce mai apoi pe platforma online disponibilă pe site-ul: http://campus-virtual.ase.ro/Evaluare_ASE/index.asp.

Alegerea aleatorie a codurilor are ca scop păstrarea anonimității studenților. De asemenea, rezultatele vor ajunge atât la profesori, cât și pe paginile personale ale studenților, după terminarea sesiunii de examene, pentru ca acestea să nu influențeze în vreun fel notele finale.

Pentru ca evaluarea unui cadru didactic să fie luată în considerare, acesta va trebui să fie evaluat de un număr minim de 10 studenți, în cazul profesorilor de seminar și minim 25 pentru cei de curs.

E rândul tău să dai note! Părerea ta chiar contează, dar nu uita să fii constructiv, nu distructiv!

Pentru alte informații sau nelămuriri, te rugăm să ne contactezi la adresa: info@sisc.ro

Ioana Constantinescu
Director Departament Educațional
Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)

You may also like...