Internship-uri IBM

IBM este unul dintre cele mai cunoscute nume din domeniul IT, iar acum, aceștia recrutează. O gamă largă de calități esențiale recomandă IBM România ca fiind un partener de business strategic: abilități tehnice puternice, capacități multilingve foarte bune și un fond multi-etnic. O serie de posturi sunt acum disponibile în firmă, iar aceasta este șansa ta de a te alătura unei echipe tinere, dinamice și dedicată, unde mediul de lucru este unul provocator, care te îndeamna și te susține să evoluezi.

Posturile disponibile sunt în cadrul departamentului SAP, atât pe parte de internship cât și pe parte de junior. Internship-urile disponible sunt în cadrul sectorului de consultanță (HR, Logistics, Finance) SAP, având 10 poziții disponibile. În cadrul acestui program ai oportunitatea de a lucra pe proiecte cu impact real, unde munca îți va fi corect valorificată. De asemenea, sunt 5 poziții disponibile în cadrul SAP ABAP (dezvoltare software). Cerințele pentru aceste posturi sunt abilitatea de a vorbi engleza fluent, competențe de rezolvare a problemelor, capacitatea de a lucra bine în echipă, iar pe partea de dezvoltare software, cunoștiințe de baze de date/SQL sunt deasemenea importante. Mai multe detalii despre aceste posturi găsiți aici și aici.

Responsabilitățile în cadrul acestui program sunt diferite în funcție de internship-ul accesat, însă în ambele programe veți asista dezvoltatorii seniori. Această colaborare este pe termen lung, urmând ca după cele 3 luni de internship plătit să urmeze o angajare cu contract pe termen nedeterminat.

Pe partea de Junior Application Architect – SAP Basis sunt disponibile 6 poziții, aceasta fiind o ofertă de angajare directă cu contract pe termen nedeterminat. SAP Basis descrie în primul rând fundamentele administrării sistemului SAP. Când spui SAP Basis te gândești la oamenii care instalează, configurează, fac update, întăresc, mută și depanează orice problemă tehnică de pe sistemul SAP și gestionează toate operațiunile de zi cu zi. În al doilea rând, SAP Basis descrie direct părțile tehnice ale sistemelor SAP mai vechi. Mai mult decât atât, Basis definește diferența dintre componentele sistemului și componetele Basis, care includ deasemenea și platforma de dezvoltare pentru aplicații SAP și dictionar de date. Informații despre acest post găsiți aici și aici.

Ți-au atras atenția? Atunci trimite CV-ul tău aici.

You may also like...