Înscrieri TDS

Te-ai întrebat probabil, de-a lungul timpului, ce înseamnă să fii un om de succes. Într-o lume actuală mereu agitată și ușor debusolată de principii clare, ai confundat probabil noțiunea de succes cu ideea de a fi celebru, bogat și, eventual, cât mai neconvențional.

Dar adevăratul succes stă în fiecare dintre noi și așteaptă să fie materializat. Când ne referim la un om realizat nu trebuie să facem asocierea imediată cu poziția lui socială, ci să vedem acea persoană care se trezește în fiecare dimineață plină de optimism și cu o enormă dorință de a continua să facă ceea ce o reprezintă.

Te invităm alături de noi să îi cunoaștem împreună pe patru dintre acei tineri care au avut încredere în propriile forțe și au luptat să ajungă în poziții demne de apreciat . Ei sunt acum gata să îți împărtășească poveștile lor. Este vorba despre Cristi Secu (IBM, fondator “Sugar & Lime”), Victor Popescu (antreprenor, co-founder “eMotion concept”), Ariel Constantinof (blogger) și Claudia Suhov (co-owner Kidster și Tortulet.ro). Vei vedea cum au procedat ei pentru a ajunge acolo unde sunt, cum au depășit momentele grele, ce le-a dat încredere și putere de a continua atunci când lucrurile poate nu erau tocmai roz.

Proiectul “Tineri de Succes” are rolul de a aduce în fața ta cele patru povești care sperăm să îți insufle motivația de a schimba ceva în propria viziune asupra vieții și a carierei. Nu uita, succesul nu este înnăscut, nu este ceva predestinat doar unora, ci este dobândit în timp, cu multă muncă, dorință și credința de a ajunge undeva. Niciodată nu este prea târziu să ai curajul de a lupta pentru propriul succes.

Hai pe 5 noiembrie, ora 16:00, la Librăria Bastilia. Investește câteva ore pentru viitorul tău. Înscrierile se fac aici. Intrarea este liberă.

You may also like...