Încep alegerile studenților reprezentanți!

Vrei să ai un cuvânt de spus cu privire la ce se întâmplă în comunitatea din care faci parte şi să ieşi din anonimat? Vrei să nu fii indiferent şi să-i laşi pe alţii să decidă în numele tău? Vrei să fii chiar tu vocea colegilor tăi?

SiSC te informează că, începând de mâine, 26 februarie, încep alegerile reprezentanților studenților. Primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a te implica? Alege să candidezi pentru a deveni reprezentantul seriei tale! Ai nevoie doar de curaj, ca să demonstrezi în fața colegilor tăi abilitățile care te recomandă. Nu-ți fie frică de atribuții! Alături de ceilalți șefi de serie vei avea grijă ca lucrurile să meargă bine, iar deciziile luate de conducerea universităţii şi resimţite şi la nivel de facultate să nu afecteze viața studenților. Trebuie să știi să acționezi prompt dacă apar probleme, vei contribui la programarea examenelor și, de asemenea, vei face parte din comisiile de acordare a burselor, taberelor și locurilor de cămin şi nu numai.

Tu vei fi puntea de legătură dintre colegii tăi și profesori, conducerea facultății sau universității, în funcție de nivelul de reprezentare la care dorești să te implici. Vei fi vocea lor, pentru că datorită nouă, studenților, universitatea există!

Aici găsești programarea alegerilor șefilor de serie!!!

Te-am convins? Mai ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi pe info@sisc.ro și îți garantăm ajutorul nostru!

Echipa SiSC

You may also like...