Încarcă cererea de cazare în cămin!

La un click distanță de cazare!

Ești student în cadrul ASE? Atunci nu uita de “home, sweet home”. Trebuie să știi că în perioada 14 martie – 8 aprilie (ora 14:00), îți poți încărca cererea de cazare în cămine în format electronic, pentru anul universitar 2016 – 2017! Cum procedezi pentru a realiza acest lucru? Simplu.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina http://cazare.ase.ro, iar apoi vei primi indicațiile necesare pentru a completa formularul. Nu uita să verifici corectitudinea mediei de cazare din formular, deoarece conform Metodologiei de Cazare, aceasta reprezintă principalul criteriu de selecție! După ce ai terminat de completat formularul, verifică corectitudinea încărcării acestuia printr-o reintroducere a CNP-ului!

După cum ați observat, în cadrul cererii de cazare îți poți exprima opțiunea de a avea un anumit coleg de cameră, iar dacă mediile voastre sunt apropiate, acest lucru se poate realiza.

Rezultatele vor fi afișate pe http://cazare.ase.ro, astfel:

  • Afișarea rezultatelor: 17 aprilie 2016
  • Depunerea eventualelor contestații la Comisia de Cazare: 18 – 20 aprilie 2016
  • Afișarea rezultatelor la contestații: 21 aprilie 2016
  • Eliberarea legitimațiilor de cămin și a contractelor de cazare: 25 – 29 aprilie 2016 și 9 – 13 mai 2016.

Depunerea cererilor de cazare în cazurile frați/surori pentru a sta în aceeași cameră/cămin/complex, se realizează tot în perioada 14 martie – 8 aprilie 2016. Legitimațiile de cămin și contractele de cazare se vor ridica personal, prezentându-te cu actul de identitate la sediul Serviciului Cazare Studenți:

Str. Frumoasă, nr.31, sector 1, București, parter, cam.13, email: contact@cazare.ase.ro, tel. 0372.715.516.

Contractul de cazare se încheie pe durata întregului an universitar. Perioada contractuală minimă este de un semestru (octombrie – februarie, martie – iunie) de la data încheierii contractului.

Dacă te afli în situația dosarelor sociale, acestea se vor depune la secretariatele facultăților în perioada 27 iunie – 8 iulie 2016.

În cazul în care nu ai obținut un loc în cămin sau ești nemulțumit de locul obținut și vei reuși să îți modifici media în urma sesiunii de restanțe, ești așteptat în etapa de redistribuiri (1- 6 octombrie 2016).

Pentru mai multe informații, nu ezita să trimiți un mail la info@sisc.ro!

Mărăcine Maria,
Departament Educațional
Sindicatul Studenților din Cibernetică

You may also like...