Împrumuturi studențești și burse pentru programe de Licență, Master și MBA

 

Peste 70 de instituții de învățământ din străinătate vin la World Education Fair, cel mai mare târg de consultanță educațională din România, săîți prezinte oferta educațională și bursele pregătite pentru studenții români.

 

Evenimentul va avea loc pe 20 și 21 februarie în București, la Radisson Blu Hotel, în Constanța pe 23 februarie, la Hotel Ibis și în Craiova pe 25 februarie, la Hotel Ramada Plaza.

 

Printre veștile bune pe care le aduce evenimentul în acest an, se numără și faptul ca din 2016, românii îşi pot finanţa studiile postuniversitare în Marea Britanie cu împrumuturi acordate de Guvernul Britanic. Mai precis, începând cu anul universitar 2016 – 2017, s-a aprobat acordarea de împrumuturi și pentru programele postuniversitare sau de MBA pentru studenţii români. Toți cei interesați să afle toate detaliile despre aceste împrumuturi, pot participa la prezentările dedicate și pot discuta direct cu reprezentanții universităților și consultanții IntegralEdu.

 

Sunt pregătite și burse pentru studenții români care doresc să continue cu un program universitar în străinătate. Printre universitățile prezente laWorld Education Fair, care oferă burse, se numără:

 • UNIVERSITY OF GREENWICH, burse de rezultate exelente, pentru programe de licență
 • SHEFFIELD HALLAM, burse pentru programe de Licență și Master
 • FALMOUTH UNIVERSITY, burse pentru familii cu venituri scăzute
 • EUROPEAN UNIVERSITY, burse pentru programe de Licență și Master
 • MIDDLESEX UNIVERSITY LONDON, burse de merit, sociale sau academice cu ajutorul sponsorizarilor private
 • REGENT’S UNIVERSITY LONDON, burse de merit, pentru studii de licență
 • UNIVERSITY CAMPUS SUFFOLK, burse pentru programe de Licență și Master
 • INTO UNIVERSITIES CENTER, SUA, burse pentru programe de Licență și Master
 • CANTERBURY CHRIST CHURCH UNIVERSITY, burse pentru familii cu venituri scăzute
 • LONDON COLLEGE OF CONTEMPORARY ARTS, burse pentru programe de Licență și Master
 • SWANSEA UNIVERSITY, burse pentru programe de Licență și Master
 • COVENTRY UNIVERSITY, burse pentru programe de licență
 • ANGLIA RUSKIN, burse pentru programe de Licență și Master
 • UNIVERSITY OF BOLTON, burse pentru programe de Licență și Master

 

 

 

Pentru a afla toate detaliile despre aceste burse și multe altele, înregistrați-vă la eveniment și veniți să discutați cu reprezentanții universităților și consultanții IntegralEdu.

 

Un nou concept pentru această ediție a târgului World Education Fair – Educație 3600

Sub conceptul Educație 3600, prima ediție din 2016 a World Education Fair aduce totul despre educația în străinătate într-un singur eveniment, care va fi gazda atât a universităților, liceelor, cât și a taberelor de limbi străine din străinătate. Astfel, în funcție de programul de studiu de care eștiinteresat, programe Work&Travel, cursuri de pregătire, teste de orientare profesională sau de limbă străină, le veti găsi pe toate la World Education Fair.

Ce trebuie să faci pentru a participa la eveniment?

 

Participarea la World Education Fair este gratuită. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii online accesândurmătorul linkWorld Education Fair – Înregistrare.

 

IntegralEdu, cea mai mare companie de consultanțăeducațională din România care reprezintăîncă din anul 2008 peste 300 de instituții de învățământ de top din Europa și SUA și organizatorul World Education Fair,îți va oferi toate informațiile necesare pentru a te înscrie la un program de studiu în străinătate și pentru a obține o bursă de studiusau alte variante de finanțare, la unele dintre celemai prestigioaseinstituțiidin întreaga lume.

12735761_1105009719538689_458563873_n 10405995_1105009726205355_784348783_n

 

You may also like...