Ghidul Ciberbobocului revine!

Știu povestea ta! Ești un proaspăt absolvent de liceu, ajuns pe băncile Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, puțin dezorientat de tot ceea ce înseamnă studenţie, planuri de viitor, oportunități și chiar timp liber.

Nu-ți face griji, SiSC vine în ajutorul tău cu un kit de supraviețuire în primul an ca ciberboboc. În realizarea sa au fost folosite ingrediente precum: încrederea, seriozitatea, responsabilitatea, pasiunea și dedicarea unei echipe de SiSCoți dornici să îți ofere toate informațiile necesare pentru această nouă etapă. Ghidul Ciberbobocului îți va dezvălui modul de desfășurare al cursurilor în Academia de Studii Economice, gradul de dificultate al materiilor, dar și trucuri prin care să-ți concentrezi atenția pentru a învinge sesiunea. Dar asta nu este tot! Revista deține și informații despre cantinele studențești, burse sau modul în care pot fi împrumutate cărțile de la bibliotecile ASE, evitând astfel cheltuielile inutile.

Dacă ești în căutarea unui mod prin care studenția ta să rămână memorabilă, să îți faci prieteni pe viață și să ai satisfacția faptului că prin corelarea celor două să tinzi către realizări, făcând voluntariat, Ghidul Ciberbobocului te va îndruma în direcția corectă.

Şi pentru că SiSC reprezintă toţi studenţii din CSIE, am pregătit un ghid şi pentru cei de anii doi și trei, pe care l-am numit StudenCSIE. Acesta conține informații utile despre: licență, practica de specialitate, materii studiate, oportunități de angajare, carieră etc.

Așadar, te așteptăm la stand începând cu data de 28 septembrie să faci cunoștință cu noi, alături de Ghidul Ciberbobocului.

Simona Scarlat
Simona Ene

You may also like...