Esti pregatit pentru Softbinator?

Sindicatul Studentilor din Cibernetica te invita in perioada 12-13 octombrie 2012 la prima editie a Conferintelor Softbinator

In perioada 12 – 13 octombrie 2012 dam start primei editii a Conferintelor Softbinator pentru tineri profesionisti, ce va avea loc in Bucuresti, la sediul Bibliotecii Nationale din Bd. Unirii, nr. 22.
Aflate sub egida “Tracing the roadmap”, Conferintele Softbinator isi propun sa dezbata diferenta dintre ocupatie si profesie in domeniul dezvoltarii software.
Specialistii in domeniu vin sa discute care este diferenta dintre profesie si ocupatie in IT, care sunt instrumentele de dezvoltare profesionala si personala in acest domeniu si sa prezinte exemple concrete din domeniile in care au performat.
Prima Conferinta Softbinator ii aduce impreuna pe Dragos Roua (VentureConnect), George Lemnaru (eRepublik), MariusMocian (Electro Orizont), Bogdan Iordache (How To Web), Alexandru Bogdan (Microsoft Romania), Dan Badea (Equilobe Software), Mircea Digulescu(MatSoft Technology), Varujan V. Pambuccian si multi altii.
Algoritmica, Tehnologii Web&Mobile, Creativitate&Inovatie, Engineering, Management in Dezvoltare Software sunt temele workshopurilor in care aveti posibilitatea de a interactiona direct cu profesionistii din domeniu.

Studentii beneficiaza de 50% reducere, iar achizitionand un bilet prin intermediul SISC, beneficiezi pana pe 9 Octombrie de bilete la pretul de 17 euro (pentru asta, trebuie sa introduceti unde scrie “cupon code” numarul “1203”).

Detalii despre agenda evenimentului, preturile biletelor, facilitati participare: conference.softbinator.ro si facebook.com/softbinator

You may also like...