Eşti pregătit pentru IBM?

Ești anul 3 și nu știi ce să faci după licență? Te-ai înscris deja la master și parcă ți-ar prinde bine un loc de muncă? Ei bine, IBM are soluția! Ce ar trebui tu să știi?

În primul rând, trebuie să ai experiență în dezvoltarea software, experiență cu bazele de date relaționale și să cunoști pașii de dezvoltare ai unui software. De asemenea trebuie să ai cunoștinte avansate de limba engleză, iar dacă te descurci și în franceză sau germană, va fi un mare avantaj.

Dacă te intrebi ce beneficii o să ai în urma acestui internship, îți putem spune că pe langă programele de training de la IBM de care vei beneficia ca și intern, vei putea participa la workshop-uri cu privire la hardware și software. De asemenea, IBM îți oferă posibilitatea de a intra în contact cu profesioniști din domeniu, oportunități de dezvoltare profesională și un mediu de lucru ce îți va permite să înveți în mod continuu. Și bineînețels, dacă te descurci bine, ai șansa să devii un angajat full-time!

Dacă ți-am atras atenția sau ai nevoie de mai multe informații, vizitează www.ibm.com/start/ro, iar după ce citești, APLICĂ!

Mult succes!

Ioana Stamă
Membru PR

You may also like...