Departamente

 

Educațional (EDU)

VISION EDU

Vrei să șții ce înseamnă Departamentul Educațional? Entuziasm. Diplomație. Umor. Curaj. Ambiție. Țel. Impact. Oportunități. Negociere. Atitudine. Luptă.
Îți place să predomine certitudinea în jurul tău? Aici ai șansa să-ți conduci colegii prin mediul academic, oferindu-le informații clare și la timp. Pe lângă programare îți place jurnalistica? EDU îți oferă șansa de a-ți arăta abilitățile scriind articole și campanii. Mereu ți-ai dorit corectitudine în mediul în care te afli? Ai șansa să fii tu cel care se asigură că drepturile studenților sunt respectate. Ți-ai dorit să faci parte dintr-un grup cu aceeași viziune? EDU îți oferă o echipă care te va susține și în care succesul este estimat în dezvoltarea personală a membrilor.
Împreună formăm viitorul.

 

Fundraising (FR)

Departamentul de Fundraising este locul unde poți intra în contact cel mai ușor cu mediul business, având oportunitatea de a cunoaște reprezentanți ai diferitelor companii locale, cât și multinaționale. Aici vei avea șansa de a contribui la proiectele SiSC prin strângerea de fonduri de la diverși parteneri. Totuși, acest departament nu se remarcă doar prin munca sa, ci, în primul rând, prin oamenii care fac parte din el. Echipa de Fundraising se caracterizează prin diplomație, persevernță, energie, dar și distracție și unitate între membrii ei. Ceea ce facem noi, facem doar din pasiune, deoarece „We do not only raise funds, we also raise a family”.

 

Human Resources (HR)

Oamenii sunt cea mai importantă resursă de care atât organizația, cât și noi, ca voluntari, ne putem bucura. Departamentul de Resurse Umane îndrăznește să creadă că dezvoltarea personală rezidă din sprijinul pe care îl oferim în mod constant celor din jurul nostru. Astfel, nouă ne revine misiunea de a forma dintr-un grup de oameni diferiți o echipă unită și pregătită să facă față provocărilor. Cum facem acest lucru? Motivăm oamenii și îi ajutăm să își atingă obiectivele, realizăm teambuilding-uri – adevărate maratoane de distracție – livrăm cu succes training-uri menite să răspundă cerințelor organizației și luăm pulsul evenimentelor, fiind întotdeauna pregătiți să-i ascultăm și îndrumăm pe ceilalți.

 

Imagine&Promovare (I&P)

Orice lucru are nevoie să fie promovat pentru a fi cunoscut. În ceea ce ne privește, acest aspect este realizat cu ajutorul departamentului Imagine&Promovare.
Deși este un departament proaspăt format, acesta se mândrește cu 3 divizii unite, ce lucrează constant în stransă legătură: divizia de Grafică, divizia de PR și divizia de Video. Imaginea tuturor proiectelor marca SiSC este definită de acest departament, prin mâinile membrilor săi trecând totul, de la administrarea paginilor de Social Media, la contactarea și încheierea de parteneriate media ori de la implementarea diverselor campanii grafice la crearea unor filmulețe inedite, acestea fiind doar câteva exemple din obiectivele noastre pentru o cât mai bună informare a studenților.

 

Information Technology (IT)

Cel mai tehnic departament din cadrul SiSC, departamentul IT, se ocupă de tot ceea ce înseamnă proiectare și mentenanță web: de la servere, la aplicațiile livrate studenților CSIE.
Departamentul este structurat în două divizii, front-end și back-end, ce colaborează în permanență pentru a asigura funcționalitatea website-urilor proprii și a aplicațiilor ce simplifică munca întregii organizații.
Lucrând atât cu tehnologii consacrate, cât și cu cele mai recente apariții în materie de web development, membrii departamentului IT se asigură, indiferent de proiect, că performanța se află mereu pe primul loc.