De ce să participi la Miss&Mister?

Îți dorești ca încă de la începutul studenției să îți faci mulți prieteni și să trăiești experiențe super tari alături de oameni la fel de dezinvolți ca tine? Dacă răspunsul tău a fost un “DA!” răspicat, atunci concursul de Miss&Mister din cadrul Balului Bobocilor este oportunitatea perfectă pentru o studenție fix așa cum îți dorești tu!

În cazul în care încă ai dubii dacă să te înscrii sau nu, noi, cei din SiSC, am pregătit pentru tine o listă cu câteva din multele plusuri pe care le vei dobândi în urma participării tale la Miss&Mister. Îmbunătățirea punctelor mai jos menționate este garantată și confirmată de foștii participanți!

Prieteni

Cu toate că Miss&Mister este o competiție, în același timp este mediul perfect să îți faci prieteni noi! Printre repetiții, veți avea foarte mult timp să vă cunoașteți și să formați legături strânse. Serile petrecute împreună, ieșirile în oraș, discuțiile de pe grupurile de chat și întâlnirile repetate vă vor lega în perioada premergătoare evenimentului, iar în seara cea mare forța grupului vă va ajuta să treceți peste orice fel de emoții și să tratați totul ca pe un spectacol! .

Dezvoltare personală

Vorbitul în public, cooperarea și sincronizarea cu partenerul, efortul depus și depășirea tuturor emoțiilor garantează faptul că toți participanții la concurs vor reuși să își depășească toate barierele, să iasă din zona de confort și să evolueze pe toate planurile într-o perioadă scurtă. Se spune că a doua cea mai mare frică a oamenilor este cea de a vorbi sau a apărea în fața unui public, prima fiind cea de moarte. Participarea la Miss&Mister te lasă cel puțin cu o frică în minus!

Popularitate

Fie că ne place să recunoaștem sau nu, toți tânjim după micile momente de popularitate de pe holurile facultății. Deși nu este tocmai plăcut să faci 10 minute de le etajul 2 până la parter, pentru că te oprești din 5 în 5 pași să saluți pe cineva și să schimbi o vorbă, ne simțim bine… chiar dacă asta înseamnă că niciodată nu ajungem la timp la ore.

Oportunități

Te-ai gândit vreodată că zi de zi treci pe lângă nenumărate oportunități de care nu poți profita pentru că nu ești destul de vizibil sau nu ai cum să te pui în valoare efectiv? Da, este trist că nu poți să te ridici în mijlocul unui curs și să începi un număr de stand-up sau că în metrou este prea aglomerat pentru a le arăta tuturor ce mișcări ai. În schimb, la Balul Bobocilor poți să faci absolut tot ce vrei pentru a te pune în valoare și pentru a îți deschide multe noi uși!

Experiențe unice

Cum fiecare student are o singură șansă de a participa la Balul Bobocilor, iar mulți aleg, din păcate, să nu participe (…și să regrete după), este de înțeles că nu multă lume va avea norocul să povestească peste ani cum au defilat în fața colegilor, în ropote de aplauze și în luminile reflectoarelor.

Te-am făcut să te mai gândești? Indiferent de răspuns, noi te așteptăm la standul de la etajul 1 al clădirii Virgil Madgearu să mai discutăm!

Nu uita să completezi formularul de înscriere printr-un click aici.

Bogdan Costăchescu
Membru al Departamentului de Imagine & Promovare

You may also like...