De ce am ales Cibernetica?

“De ce am ales Cibernetica?” sau “Ce a reprezentat pentru un actual student aleregea facultăţii şi cum vede acesta drumul pe care a ales să meargă?”

Chiar dacă pentru început pare o intrebare destul de dificilă pentru a putea fi argumentată de un student care abia îşi începea activitatea in cadrul facultăţiii … după un an lucrurile par mult mai clare.

Înca de la început cibernetica era facultatea la care mi-am dorit să intru, a fost singura mea opţiune si eram convins că voi reuşi să intru. Am ales aceasta facultate deoarece ştiam că poate să mă ajute să merg pe domeniul meu, să fac ceea ce-mi place şi deasemenea speram să îmi creeze oportunităţi pentru mai tarziu.

Este o facultate destul de bună, chiar dacă sunt studenţi care se plâng de ea, desigur mi se pare normal ca peste tot să fie oameni pro si contra. Profesorii in mare parte sunt destul de buni, care îsi dau interesul să te înveţe ceva şi care dacă ştii cum să vorbeşti cu ei şi să le ceri ajutorul, te vor ajuta mereu. Una dintre temerile studenţilor, este sesiunea. Este perioada în care toată lumea este agitată, nu prea se doarme, se beau litrii de cola şi se consuma topuri de hârtie. În opinia mea, sesiunea nu este chiar aşa de cruntă, dacă în timpul anului eşti atent la cursuri şi la seminarii şi-ti dai puţin interesul, iar in sesiune iţi aloci destul timp pentru fiecare examen şi tragi tare, cu siguranţă vei trece cu bine peste examene.

Pe langă Cibernetică, ştiind de existenţa SiSC, am căutat să găsesc o portiţă pentru a putea intra in această organizaţie. SiSC-ul, după cum bine aţi văzut sau aţi auzit, este Sindicatul Studenţilor din Cibernetică, este sindicatul in care am găsit pe lângă colegi şi prieteni sau mai bine zis o nouă familie, in care am reuşit să cresc frumos şi care in continuare mă ajută să-mi dezvolt cunoştiinţele. Şi sper că şi voi, noii veniţi, să căutaţi să intraţi intr-o organizaţie studenţească, deoarece vă va ajuta foarte mult în viitor.

Acestea fiind spuse, ţin să vă urez succes şi nu regretaţi faptul că aţi ales Cibernetica; mergeţi mai departe, dezvoltaţi-vă frumos şi iesiţi la fel de entuziaşti, la fel cum aţi intrat!

Cristi Rosnovschi – Dep. PR

You may also like...