De 1 Aprilie

De 1 Aprilie, toată lumea încearcă să te păcălească. SiSC-ul este excepţia de la regulă!

SiSC Promo nu te-a păcălit când ţi-a spus că va fi mereu alături de tine pentru un sfat, o informaţie utilă sau pentru a te reprezenta indiferent de situaţie. Anticipându-ţi necesitatea informaţiilor, ţi-a pregătit Ghidul Ciberbobocului şi StudenCSIE şi ţi-a pus la dispoziţie informaţii cât mai precise.

SpringIT nu te-a păcălit când ţi-a spus că va da startul carierei tale, iar Tap That Job promite să te ajute să te adaptezi cu standardele de angajare cerute de marile companii din domeniul IT.

Datorită consultaţiilor din cadrul proiectului SiSCTutoring ai asimilat toate informaţiile necesare pentru a învinge sesiunea, iar ITFest ţi-a premiat pasiunea pentru programare.

Pentru că dezvoltarea personală a studenţilor este la fel de importantă, SiSC-ul a creat proiectul Students Speakers Club pentru a te ajută să-ţi depăşeşti temerile când eşti pus în situaţia în care trebuie să vorbeşti unui public numeros, iar prin intermediul proiectului Tineri de succes, ai constatat că totul este posibil, că trebuie doar să crezi că eşti suficient de capabil să încerci, să-ţi asumi riscuri, să reuşeşti.

SiSC a reuşit mereu să fie un intermediar între tine şi dorinţele angajatorilor la compania în care îţi doreşti să activezi, ţi-a dezvoltat abilităţile de a vorbi în public și ţi-a arătat cum decurge o zi de muncă la companii de renume. SiSC te-a destins cu memorabilele reprezentaţii de teatru și te-a adus la un nivel superior de cultură în cadrul celui mai iubit proiect, Serile Teatrului Studenţesc, care nu te-a păcălit când te-a asigurat că #Etimpul să evadezi, pentru o întreagă săptămâna, într-o lume de poveste. Nu în ultimul rând, te-a făcut să retrăieşti emoţia de a ajuta alţi oameni și te-a făcut să gândeşti cu inima în cadrul proiectului Academia SpEranţei.

SiSC-ul ţi-a demonstrat că îţi poate fi prieten, confident sau consultant. SiSC-ul îţi merită încrederea nu doar de 1 Aprilie, ci în fiecare moment al studenţiei tale. Este mereu în preajma ta, pregătit să-ţi ofere suportul necesar indiferent de problema întâmpinată, pentru că tot ce face, face pentru tine!

Scarlat Simona
Membru Departament PR

You may also like...