Data Mining Learning Group

Grupul interdisciplinar Data Mining Learning Group care apartine facultatii de Cibernetica ,Statistica si Informatica Economica a fost creat anul acesta la initiativa studentelor Agiali Aylin si Apostol Manuela sub coordonarea domnului Conf. univ. dr. Adrian Costea. Acesta este dedicat in special studentilor in an terminal avand ca scop invatarea si aprofundarea tehnicilor provenite din domeniul multidisciplinar Data Mining si utilizarea lor in dezvoltarea si realizarea de aplicatii utile pentru solutionarea problemelor din economia reala.


Activitatea grupului este structurata in doua parti: prima parte dedicata studiului individual pe baza suportului teoretic oferit iar a doua parte, cea de laborator, in care studentul isi va putea exersa cunostintele acumulate in urma parcurgerii materialului teoretic, aplicandu-le pe un caz din lumea reala, sub indrumarea coordonatorului grupului.


Pentru a putea face parte din acest grup studentii interesati pot trimite un email, pana Vineri, 8 Noiembrie, ora 12:00  la adresele de email de pe site-ul http://dmlg.ase.ro/contact, care sa contina:

  • O problema identificata de ei din lumea reala care se poate rezolva prin intermediul tehnincilor de Data Mining
  • Curriculum vitae(CV)
Activitatea grupului si primul laborator va fi programat la sfarsitul saptamanii viitoare (saptamana 11-15 Nov).

You may also like...