Dare to Speak

   ds_big_orange_black2Tu știi să vorbești în public? Probabil că mulți dintre voi ați fost puși la un moment dat în situația de a vorbi în public. Pentru unii a fost mai ușor, pentru alții mai greu. Dare to Speak vine în ajutorul vostru și vă ajută să vă perfecționați și să scăpați de teama de a vorbi în public.

   Cât de important este să știi să vorbești în public? Istoria ne-a dovedit de-a lungul timpului că un discurs bun poate schimba lumea, cum a fost și cel ținut de Martin Luther King, intitulat “I have a dream”, care a inspirat o națiune și a rupt barierele rasiale.

   Dacă vrei să înveți să vorbești în public, soluția este Dare to Speak. Proiectul se află la prima ediție și își propune să ajute cât mai mulți studenți să iși învingă teama de a vorbi în public, să își gestioneze emoțiile și să se dezvolte pe plan personal. Principalul scop al proiectului este acela de a învăţa şi motiva studenţii din cadrul Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică și nu numai, să vorbească în public fară nicio reținere.

   Proiectul constă într-o serie de întâlniri în cadrul cărora vor avea loc mai multe activități legate de public speaking, prin care încurajăm participanții să își depășească teama și să se perfecționeze. De asemenea, la fiecare întâlnire vor fi prezenți și invitați speciali, personalități sau speakeri profesioniști, care vor ține un discurs și ne vor împărtăși din experiența lor.

Ne dorim să venim în ajutorul cât mai multor persoane și sperăm că te-am făcut curios. La un moment dat în viață vei fi pus în situația de a vorbi în public, poate în fața angajatorilor, a profesorilor, sau chiar a colegilor. De aceea te invităm la Dare to Speak pentru a afla cât mai multe lucruri și pentru a-ți dezvolta aptitudinile de public speaking.