Cum înfruntăm cu succes prezentarea licenței

Ești anul 3, tocmai ce ai reușit să îți finalizezi lucrarea de licență și să o încarci pe pagina personală pentru verificarea de antiplagiat, că deja se apropie și susținerea ei? Nicio grijă, SiSC îți vine în ajutor pentru a fi sigur că nu vei lăsa emoțiile să te cuprindă!

Perioada 15-17 iulie este cea în care studenții de anul 3 își susțin lucrările în fața comisiilor de specialitate, astfel că pentru a te asigura că vei afla cât mai multe tips&tricks despre prezentare din perspectiva unui ‘‘pățit’’, îți facem cunoștință cu un speaker profesionist, licențiat în Cibernetică Economică în anul 2014, fost președinte al SiSC-ului, Natalia Constantinescu.

Trainingul va avea loc miercuri, 8 iulie, cu începere de la ora 18:00, iar toți studenții facultății sunt așteptați să se înscrie în formularul de aici.

Dar asta nu e tot! Știm că sfaturile profesorilor din comisie sunt foarte importante, așa că vom face tot posibilul să ne asigurăm că vor fi profesori de la fiecare specializare în parte, membrii ai comisiilor care să ne povestească despre așteptările pe care le au ei de la studenții care își vor prezenta lucrarea de licență.

Cum înfruntăm cu succes prezentarea licenței

Nu uita! Nota finală a examenului de licență va fi formată din punctajul obținut pe lucrarea scrisă și punctajul obținut în urma prezentării acesteia. Pentru a te structura ideile într-un mod constructiv și a scăpa de emoțiile vorbitului în public, te așteptăm miercuri!

SiSC vă ține pumnii și vă urează mult succes la prezentări!

Alexandra Andreea Lepădatu
Membru al Departamentului Educațional

You may also like...