Cibernetică, Statistică și Informatică Economică – Prezentarea specializărilor pe înțelesul bobocilor

Tocmai te pregătești de înscrierea la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică și nu știi ce specializare ți se potrivește cel mai bine?

Începand cu acest an, încă de la înscriere trebuie să optezi pentru una din cele trei specializări din cadrul facultății noastre:

 • Cibernetică economică
 • Informatică economică
 • Statictică și previziune economică
 • Dacă nu știi pentru care din ele să optezi, SiSC a pregătit pentru tine prezentările specilizărilor pe înțelesul bobocilor! Specializarea aleasă nu te va restricționa, ci îți va contura multiple posibilități și șanse de a te afirma profesional.

  Ești o persoană analitică și calculată? Îți plac cifrele și îți dorești să ai cunoștințe avansate în economie? În acesta caz trebuie să alegi Cibernetică Economică ! Dacă încă nu ești sigur la ce se referă această specilizare, îți spunem noi: optimizarea activității economice.

  Această specializare constă într-o pregătire ce îmbină cunoștințele de economie cu cele de matematică, statistică și informatică aplicată. Absolvenții vor fi pregătiți să intre pe piața muncii în domenii precum cel bancar, cel al societăților de asigurare și al consultanței în afaceri.

  Îți dorești o carieră în domeniul IT ? Ești pasionat de informatică și baze de date? Atunci locul tău este la specializarea de Informatică Economică !
  Pregătirea ta va fi una variată, programarea îmbinându-se cu noțiuni economice, statistice și matematice. Ia aminte că noțiunile prezentate la facultate trebuiesc învățate, iar tu ar trebui să investești în abilitățile tale pe cât de mult vrei și poți.

  Ești o persoană dinamică și ai spirit analitic? Atunci alege specializarea de Statistică și Previziune Economică ! Deși încă nu știi prea bine ce presupune statistica, îți putem garanta că este printre materiile frumoase, utile și complexe învățate în facultate.
  Aici ți se oferă o pregătire în domeniul statisticii cu multiplele sale componente, dar și noțiuni informatice, economice și matematice. Toate aceste competențe pot fi folosite în diverse domenii de activitate, începând de la Institutul Național de Statistică și până la banci, societăți de consultanță sau în învățământ.

  Dacă vrei să afli care sunt competențele profesionale și transversale pe care le dobândești în urma parcurgerii fiecărei specilizări, precum și ocupațiile specifice absolvenților, îți punem la dispozitie datele furnizate de Registrul Naţional al Calificărilor din Învăţământul Superior.

 • CIBERNETICĂ ECOMONICĂ
 • Rezumat
  Detalii calificare

 • INFORMATICĂ ECONOMICĂ
 • Rezumat
  Detalii calificare

 • STATICTICĂ ȘI PREVIZIUNE ECONOMICĂ
 • Rezumat
  Detalii calificare

  În final, sfatul nostru este să analizezi bine opțiunile pe care facultatea ți le pune la dispoziție și să pui în balanță lucrurile care îți plac cu lucrurile pe care ți-ar plăcea să le înveți
  Dacă mai ai nelamuriri nu îți fie teama să pui întrebări…multe întrebări. Adresa noastră este info@sisc.ro.

  Baftă în anul universitar ce urmează și nu uita că te așteptăm în SiSC (Sindicatul studenților din Cibernetică) !

  Cu prietenie,
  Echipa SiSC

  You may also like...