Consultanţă gratuită, burse şi surprize pentru studiile în străinătate – la World Education Fair

A 14-a ediţie a târgului World Education aduce mai aproape de voi universităţile din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Elveţia , Italia, Spania, cu peste 200 de programe de studiu de licenţă şi Master. Vino să discuţi personal cu reprezentanţii universităţilor, cu sprijinul consultanţilor IntegralEdu, să afli informaţii de primă mână despre programele de studiu, bursele şi despre oportunităţile de carieră.

World Education Fairva avea loc în:

Bucureşti, 12 şi 13 Octombrie, Athenee Palace Hilton (10:00 – 17:00)

Constanţa, 14 Octombrie, Hotel IBIS (11:00 – 16:00)

Timişoara, 16 Octombrie, Hotel Timişoara (11:00 – 16:00)

 

Consultaţiile individuale la WORLD EDUCATION îi ajută pe tineri şi părinţi să fie mai bine pregătiţi şi informaţi.

Vrei să studiezi la o universitate din străinătate pentru diploma de Licenţă, să urmezi un program de Master sau MBA dar nu ştii de unde să incepi?  Noi te aşteptăm cu o mulţime de opţiuni şi te ajutăm să alegi cel mai potrivit program de studiu pentru tine.

Participă la eveniment şi

  • Află de la reprezentanţii universităţilor care sunt bursele disponibile şi posibilităţile de finanţare
  • Bucură-te de ajutor profesionist pentru a-ţi alege programul, universitatea şi ţara care ţi se potrivesc
  • Aplică acum pentru cele mai bune programe de studiu pentru Master şi MBA care te vor ajuta să-ti împlineşti visul profesional
  • Beneficiază de servicii de consultanţă educaţională gratuită
  • Prinde ultimele noutăţi şi surprize în materie de cursuri de orientare profesională, cursuri de limbi străine, cursuri de pregătire pentru admiterea la universităţi de top
  • Aplică în Marea Britanie, dacă eşti hotărât deja, prin INTEGRAL – UCAS Apply Center
  • Câştiga un curs gratuit de pregătire pentru TOEFL sau IELTS oferit de Road Language Center (premiu valabil pentru ediţia din Bucureşti)

Pentru a-ţi pregăti un plan cu universităţile cu care vrei să discuţi în cadrul târgului, consultă lista cu participanţii la eveniment şi selectează domeniile de studiucare ţi se potrivesc cel mai bine.

Dacă vrei să te înscrii la prezentările şi worshop-urile susţinute de “Cambridge School of Visual & Performing Arts”, “Webster University” şi altele sau să participi la sesiuni despre cum trebuie redactată Scrisoarea de motivaţie sau care este bugetul de care ai nevoie pentru studiile tale în străinătate, vezi Programul prezentărilor şi planifică-ţi totul din timp.

Accesul la World Education Fair, la workshop-urile din cadrul programului precum şi la sesiunile de consultanţă educaţională sunt gratuite. Ia-ţi prietenii, colegii şi părinţii şi vino să te întâlneşti cu universităţile din Europa!

Află mai multe detalii şi  înregistrează-te pe www.worldeducation.ro iar dacă ai întrebări, poţi contacta echipa IntegralEdu, organizatorii evenimentului, la numarul de telefon 021.311.05.72 sau pe email office@integraledu.ro.

 

 

 

 

You may also like...