Conferința Semestrială a Studenților

Dacă eşti student în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi ai diferite întrebări referitoare la viaţa de student, despre facultate sau despre campusul în care îţi petreci majoritatea timpului, atunci cu siguranță nu vei rata ocazia de a participa la Conferința Semestrială a Studenților. În cadrul acesteia vor fi prezenți reprezentanții conducerii Academiei de Studii Economice, studenții reprezentanți de la nivelul seriilor și anilor de studiu din cadrul programelor de licență și masterat, dar și studenți ce doresc să dezbată problemele studențești pe care le-au întâlnit în ultima perioadă.

Dacă ai întâmpinat anumite probleme legate de viața de student din ASE sau dacă ai propuneri ce crezi că pot îmbunătăți viața studențească, asigură-te că acestea sunt auzite şi că vor apărea pe ordinea de zi, completând următorul formular.

Vino miercuri, 3 decembrie 2014, ora 12:00, în Aula Magna, pentru a găsi împreună răspunsuri la diverse întrebări şi totodată pentru a afla care sunt obiectivele de viitor ale universității. Te așteptăm să te alături studenților reprezentanți și să cauți, alături de aceștia, soluții viabile, care să îmbunătățească şi să aducă ceva nou în viața studentului din ASE!

Arată că îți dorești să aduci o schimbare în centrul universitar în care studiezi, că ești un student responsabil, un student conștient de faptul că parcursul academic este presărat atât cu reușite și oportunități, cât și cu provocări și probleme. Nu fi indiferent, spune lucrurilor pe nume și cere drepturile ce ți se cuvin!

Alexandra Amalia Guşeatu
Membru al departamentului Educaţional

You may also like...