Conferința semestrială a studenților

Reprezentanții studenților din ASE organizează marți, 10 decembrie 2013, în Aula Magna, începând cu orele 10: 30, Conferinţa semestrială a studenţilor din ASE. Această întâlnire va reuni reprezentanţii conducerii universității, Senatul Studenților, studenţii reprezentanţi de la nivelul seriilor şi anilor de studiu din cadrul programelor de licenţă şi de masterat, precum și alți studenți dornici să dezbată problemele studențești.
Dacă îți dorești să găsești răspunsuri la întrebările și nelămuririle tale, legate de viața de student din ASE, aceasta este ocazia să te adresezi echipei de conducere a universității și să ceri explicații! Pentru a te asigura că preocupările tale vor apărea pe ordinea de zi, propune subiecte pentru întâlnirea între studenți și conducere prin completarea formularului!

Arată că îți pasă de studenția ta, că ești un student responsabil și vrei să aduci schimbarea în centrul universitar de care aparții! Ia cuvântul, spune lucrurilor pe nume și cere explicațiile ce ți se cuvin! Ai drepturi, revendică-le! Prezintă problemele și piedicile de care te lovești în traseul tău academic, îndrăznește chiar să propui soluții de rezolvare și vino cu idei care să transforme ASE într-o universitate mai frumoasă.

Nu fi indiferent, ai curajul să ceri să fii parte unui sistem în care să te poți dezvolta profesional, deprinzând acele abilități care te vor pregăti pentru cariera ce te așteaptă, după terminarea studiilor. Acest lucru este posibil doar prin promovarea și adoptarea unui învățământ centrat pe student, pe nevoile acestuia și pe creare de noi oportunități de perfecționare în domeniul ales.

Vino marți, 10 decembrie 2013, ora 10:30, în Aula Magna, pentru a găsi răspunsuri și a afla care sunt obiectivele de viitor ale universității! Impune-te și militează pentru o educație de calitate! Alătură-te studenților reprezentanți și caută, alături de aceștia, soluții viabile, care să îmbunătățească viața studentului în ASE!

You may also like...