Cursuri Bucharest Summer University 2015

abc

Școala internațională de vară Bucharest Summer University, proiect organizat de Academia de Studii Economice din București, Asociația Absolvenților ALUMNI ASE și Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București (USASE), prin intermediul Senatului Studenților, se află deja în plină desfășurare, cu mentoratul Facultății de Economie Agroalimentară și a Mediului și în parteneriat educațional cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Anul acesta, cu ocazia celebrării celei de-a XI-a ediții a Bucharest Summer University, cea mai cunoscută școală internațională de vară din România, 55 de participanți, din 33 de țări au participat în data de 10 august, la ceremonia oficială de deschidere. Pentru a ajunge la ediția de anul acesta a Bucharest Summer University, aceștia au trebuit să parcurgă peste 30.000 de kilometri, idee despre mediul de diversitate al școlii de vară.

În primele zile, participanții au fost prezenți la cursurile specifice temei de anul acesta, ”Antreprenoriatul și mediul de business agroalimentar în economia globală”, și de asemenea au participat la programe culturale, dar și distractive, cum ar fi teambuilding-ul, creat cu scopul de a încuraja socializarea dintre aceștia, vizita la unele din cele mai importante crame din România, Lacerta, Budureasca, Casa Seciu și Tohani.

Pentru următoarele zile, echipa Bucharest Summer University 2015, a pregătit o serie de cursuri interactive, dar și o vizităîn țarăîn weekendul acesta. Printre cele mai importante obiective turistice pe care cei 55 de participanți le vor vizita, enumerăm Barajul Vidraru, Bâlea Lac, Sibiu, Braşov, Castelul Bran, Castelul Peleş, oferind acestora posibilitatea de a se familiariza cu aspecte importante ale culturii româneşti, urmând ca în a cea de-a doua saptămână, cursurile şi activităţile să continue, conturând astfel o experienţă de neuitat pentru cei 55 studenţi internaţionali.

11853891_10206929446055587_693246096_n

Partener educaţional: Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României;

Partneri Gold: BRD – Groupe Sociėtė Gėnėrale, CECCAR, Raiffeisen Bank;

PartneriBronz: Deloitte, Vulpoi&Toader Management, U.S. Polo ASSN, Samsonite, Alka, Toortizi, MurfatlarVinul, Tymbark, Delaco, Exim Bank, Cris-Tim;

Parteneri Media: Antena 1, Antena 3, Radio ZU, Mediafax, ZiarulFinanciar, Business Magazin, JurnalulNaţional, RADOR, Amos News, Akcees.ro, Leaders.ro, Iqool.ro, GrupulEducativa, Getica Ooh, BookBlog.ro, AvocatNet.ro, Workstickers.com, Edu-News.com, Edu-Active.com, Business Woman, AcademicLink.ro, BestWorker.ro, Studentdinprovincie.ro, Blogunteer.ro, Pacomedia.ro, Bucuresteni.ro, RegieLive.ro, InOras.ro, Studentii.net, VinSiEu.ro, Romania Pozitiva, Autentici.ro, PeScurt.ro, Comunicate-Online.com, CalendarEvenimente.ro, Romanticu.org, Civic.md, Diez.md, Viza.md.

Un evenimentsustinut de: USR (UniuneaStudenţilor din România), UN Youth, UN Youth Delegates, AEGEE, AIESEC, ASCIG, Asociaţia ECOTUR, ASER, ASFEEA, CSUBB, CS-URA, Green Revolution, LSUV, OSE, OSUT, Romanian Youth Sports Association (RYSA), SiSC, Şcoala de valori, VIP, Nemira.

Alte detalii despre eveniment, profilul specialiștilor invitați și țările participante în acest an sunt disponibile pe site-ul oficial: www.bsu.ase.ro.

Andrei Răduţu

Marketing & PR Manager