Ce este succesul?



Ce este succesul? – o întrebare foarte întâlnită și care nu pare că ar impune complicații în a primi un răspuns, nu-i așa?

Dacă ar fi să te gândești acum la trei persoane pe care le consideri de succes, probabil printre cei enumerați s-ar regăsi oameni ce au activat în diverse arii, oameni care au revoluționat științele reale, care și-au construit imperii în domeniul afacerilor, care au voci de neimaginat sau care și-au evidențiat țara pe hartă prin rezultatele obținute.

Succesul poate fi descris prin multiple metafore, poate fi detaliat cu ajutorul definițiilor și există sub foarte multe forme. Dar adevărul este că succesul diferă în funcție de persoană, deoarece succesul tău nu este același cu al prietenilor tăi, cu al colegilor, cu al multor alte persoane din jurul tău. Asta pentru că fiecare are o viziune aparte asupra vieții și, implicit, a ceea ce înseamnă să trăiești din plin.

Regula 1

Succesul nu înseamnă mereu ceva foarte mare! Succesul apare și atunci când reușești să iei o notă mare într-un examen foarte greu, dar apare și atunci când ai prieteni adevărați sau atunci când la sfârșitul zilei ești cu zâmbetul pe buze.

Regula 2

Succesul e o atitudine! În aceasta stă tot secretul. Contează foarte mult cum abordezi tu situația, întrucât atitudinea este pasul dintre vis şi succes. O gândire pozitivă, un plan bine pus la punct și puțin curaj te vor duce sigur pe drumul cel bun spre atingerea scopurilor pe care ţi le-ai setat.

Regula 3

Succesul este o varintă îmbunătățită a ta! Succesul înseamnă să devii un fotograf bun, să călătorești, să descoperi lumea, să ai o cultură generală bogată, să ai curaj să vorbești în public, să scrii, să ai o familie fericită, să ai o situație financiară bună, să ai o carieră, să-ți deschizi o firmă, să treci la acțiune. Totul depinde de tine, succesul tău este o parte din tine!

Tu cum vezi succesul? Da, știm că este diferit de succesul nostru, dar tot ce trebuie să faci acum este să lupți pentru a-l face să devină realitate!

Fă primul pas și înscrie-te la Tineri de Succes aici!

Alexandra Blănaru


You may also like...