Catalyst Solution lansează Talent Scout

Catalyst Solutions lansează programul Talent Scout, prin care urmărește să descopere și să educe studenții cu potențial, dornici să se dezvolte profesional și personal prin promovarea, implicarea și participarea în cadrul evenimentelor organizate de Catalyst Solutions.

Pe cine căutăm? Studenți  implicați în activități de voluntariat, proactivi, perseverenți, cu abilități bune de comunicare și orientați către rezultate. Ne-am gândit în principal la voi, voluntarii din organizațiile studențești pentru că reprezentați schimbarea, iar dorința voastră de autodepășire și de învățare continuă este vizibilă și suntem siguri că vom avea multe de învățat de la fiecare în parte.

Talent Scouting-ul presupune implicarea în procesul de promovare a  proiectelor Catalyst și identificarea de posibili candidați din rândul cunoștințelor sau colegilor.

Timp de 3 săptămâni, ca Talent Scout, vei avea ocazia:

  • să discuți cu tineri și să identifici studenți cu potențial;
  • să faci shadowing în cadrul echipei de proiect Career Innovation Week;
  • să identifici tinerii cu potențial care pot participa în cadrul evenimentului;
  • să ai un program flexibil;
  • să iei parte la un program de reward and recognition în funcție de target-ul atins;
  • să înveți ce presupune procesul de selecție pentru un proiect.

Desigur, poți fi oricât de creativ vrei și ai libertatea să alegi  noi canale de promovare, formale sau informale.

Cei care intră în programul nostru vor avea parte de o serie de beneficii pe care le vom discuta în cadrul unei întâlniri ulterioare.

Dacă te-am convins, te rog să aplici aici sau poți trimite CV-ul tău actualizat pe adresa mara.hoaghe@catalyst.ro până la data de 14 februarie.

You may also like...