Căminele studenţeşti te așteaptă!

Îți dorești să experimentezi viața de cămin? Poate că ai auzit și tu că studenția este mult mai interesantă și distractivă când faci parte dintr-un colectiv unit și numeros. Dacă vrei să îți faci mulți prieteni, să cunoști adevăratele petreceri studențesti și de ce nu, să economiseşti bănuții cheltuiți pe chirie și utilități, nu te priva de dreptul de a beneficia de cazarea într-unul din căminele ASE-ului. Tot ce trebuie să faci este să depui cererea de cazare în timp util și, în funcție de opțiunea ta și de locurile disponibile, ai putea să “prinzi un loc”.

Ce e foarte important de ştiut este că studenții din anii I și II de la programele de licență și anul I de la programele de masterat ai anului universitar 2013-2014, care doresc cazarea în căminele ASE în anul universitar 2014-2015, vor completa cererile de cazare în variantă electronică, accesând site-ul cazare.ase.ro, în perioada 10 martie – 4 aprilie 2014.

Îți este teamă că nu te vei înțelege cu colegii de cameră? Nu te mai preocupa, noi îți dăm o veste bună! Ai posibilitatea de a-ți alege cu cine vrei să împarți camera. Nu uita să menționezi în formularul de înscriere numele colegilor de cameră!

Departamentul TIC va afișa pe site-ul cazare.ase.ro pe 5 aprilie 2014 lista cu studenții care au depus cerere de cazare în format electronic. Studenții care nu se regăsesc pe această listă mai pot depune o cerere în format fizic la Serviciul Cazare Studenți (Str. Frumoasă, nr. 31, sala 13), în perioada 7 – 11 aprilie 2014, de luni până joi între orele 10.00 – 14.00 și 15.00 – 19.00, iar vineri între orele 10.00 – 14.00.

Dacă întâmpini probleme la încărcarea cererii în format electronic, trebuie să te adresezi Departamentului TIC, cu sediul la sala 2111, până pe 4 aprilie 2014.

Bineînţeles că ţi-ai pus şi problema mediei în funcţie de care vei fi repartizat la unul din căminele studenţeşti. Pentru viitorii studenți din anul II, aceasta se calculează ca medie aritmetică obţinută prin ponderea notelor obţinute la disciplinele obligatorii şi opţionale prevăzute în planul de învăţământ cu numărul de puncte credit, aferent semestrului I. În plus, trebuie să ştii că media se calculează inclusiv pentru studenţii care nu sunt integralişti, iar în calcularea acesteia nu se ţine cont şi de disciplinele facultative.

Pentru viitorii studenți din anul III, licență, media se calculează astfel:
M = (2M2012 – 2013+MS12013 – 2014)/3, unde M2012 – 2013 este media ponderată a rezultatelor obținute în anul universitar 2012 – 2013, iar MS12013 – 2014 este media ponderată aferentă semestrului I din anul universitar 2013-2014. În cazul unor medii de cazare egale se va folosi pentru departajare media anului de studiu anterior.

Rezultatele repartizării vor fi afişate în data de 27 aprilie 2014, pe site-ul cazare.ase.ro. Ai grijă să accesezi frecvent acest site pentru a fi la curent cu toate noutățile!

Dacă nu ai fost încadrat în niciunul dintre cămine, mai ai o șansă prin contestație. Contestațiile se depun sub forma unor cereri scrise la Serviciul Cazare Studenţi, în perioada 28 – 30 aprilie 2014.

Pentru mai multe informații, poţi consulta metodologia pentru cazarea studenţilor: senstud.ase.ro/metodologiecazare, calendarul detaliat al procesului de cazare: cazare.ase.ro/calendarcazare2014 sau ne poţi scrie pe info@sisc.ro şi vom avea grijă să îţi răspundem cât mai repede cu putinţă!

Echipa SiSC îți urează mult succes și te încurajează să profiți de șansa de a locui într-unul din căminele studențești!

You may also like...