BVB Invest Quest

SSIF Broker împreună cu Bursa de Valori București (BVB) vă invită să luați parte la competiția BVB Invest Quest, ce face parte a programului educațional de informare a persoanelor interesate de funcționarea pieței de capital și de realizarea unei investiții în baza unei bune înțelegeri a informațiilor.

Concursul BVB IQ este precedat de o serie de seminarii educaționale, iar seminarul din București va alea loc pe data de 13 Noiembrie, la ora 13:00, în cladirea ASE ( Cladirea Virgil Madgearu, sala 2013; Calea Dorobanți, nr. 15-17, sector 1, București).

Prin urmare, dacă ești interesat să aplici cunoștintele teoretice acumulate anterior, poți participa și la această ediție, înscriindu-te cu ajutorul noului formular disponibil pe site-ul https://iq.bvb.ro/ sau prin e-mail la adresa linda.andreescu@ssifbroker.ro. Descarcă apoi ultima varianta a aplicației Arena XT (basic charts).

Ca și în cadrul ediției anterioare, îți propunem, înainte de desfășurarea concursului propriu-zis, o perioadă de antrenament în care îți poți configura platforma de tranzacționare după propriile cerinte și poți testa abilitățile de investitor; perioada de probă este de 3 săptămani: 3 noiembrie-21 noiembrie 2014.

Timp de cel putin două luni, îți poti testa calitățile de investitor și strategii diverse, prin cumpărarea și vânzarea cel putin a 3 dintre titlurile disponibile la tranzacționare în această competiție. La finalul competiției de trading virtual poți câștiga un premiu real (vezi Regulamentul competitiei pentru detalii).

Această ediție aduce și o serie de noutăți, pentru care te rugam să accesezi Brosura BVB IQ2.

Pentru mai multe detalii, te rog nu ezita să contactezi pe adresa de e-mail linda.andreescu@ssifbroker.ro.

Vă dorim mult succes!

You may also like...