Boboc la ASE, caut cazare!

Ești student în anul I la licență și vrei cămin, dar nu știi exact ce ai de făcut? SiSC iți vine în ajutor și de această dată!

Pentru început trebuie să completezi o cerere de cazare în format electronic, AICI!

CÂND?

 • Pentru studenții admiși în anul I de studii programul de licență în sesiunea iulie-august 2012:
 • 13 august-7 septembrie Depunderea cererilor de cazare în varianta electronică
  8-9 septembrie (Orele 10.00-14.00) Depunerea cererilor în varianta fizică la Serviciul Cazare Studenți în cazul celor care nu se regăsesc pe lista celor care au depus cerere de cazare
  1-9 septembrie Depunerea cererilor de cazare in cazul studenților străini
  5-9 septembrie Depunerea dosarelor sociale la secretariatele facultăților
  3-7 septembrie Depunerea cererilor de cazare de către cazurile: frați/surori , studenți familiști

  Studenţii de la programele de licenţă cu taxă care dovedesc că au o situaţie socială deosebită sunt nevoiți să depună o cerere de cazare la Serviciul Cazare Studenți în perioada 3-7 septembrie.

  Studenții din provincie care NU pot ajunge pentru a depune dosarul social, pot solicita cazarea prin trimiterea copiilor scanate ale documentelor necesare la adresa serviciulcazare@ase.ro, cu obligația de a preda dosarul în original la ridicarea contractului.

  În cazul eventualelor probleme privind încărcarea cererilor de cazare vă puteți adresa Departamentului Informatic (sala 2111)!

  După ce ai încărcat cererea, urmează să fie afișate listele cu studenții care au depus cererea de cazare în format electronic, pe 8 septembrie.

  Acum trebuie să aștepți până când cerea ta va fi prelucrată și vor fi afișate listele finale privind repartizarea locurilor în căminele studențești. Le vei găsi pe http://social.ase.ro , în data de 15 septembrie .

  În cazul eventualelor neclarități, contestațiile vor fi primite de către Comisia de Cazare între 17 și 19 septembrie , urmând ca rezultatele lor să fie afișate pe 20 septembrie.

  Acum nu iți mai rămâne de făcut decât să iți ridici legitimația de cămin și contractul de cazare de la Serviciul Cazare Studenți, între 24 și 29 septembrie și să iți ocupi locul în căminul în care ai fost repartizat până la 1 octombrie !

  *Serviciul Cazare Studenți se află în Casa Studentului Economist, din Strada Frumoasă, nr. 31, chiar vizavi de sediul SiSC – așa că, dacă ne găsești acolo, nu ezita să ne faci o vizită!

  Pentru mai multe informații, găsești aici metodologia completă: http://social.ase.ro/2012/Metodologie%20cazare/Metodologie_cazare%202012-2013.pdf

  De asemenea, ne poți pune orice întrebare pe adresa de e-mail info@sisc.ro!

  În speranța că informațiile iți vor fi de folos în această perioadă, SiSC iți urează de pe acum BUN VENIT în cămin și mult succes în anul universitar 2012-2013!

  You may also like...