Board 2018-06-03T01:13:16+00:00

Echipa BE-BC

2017-2018

Conducerea SiSC este formată din două birouri permanente: Biroul Executiv, format din directorii celor 5 departamente, și Biroul de Conducere, alcătuit din membri cu funcții speciale (Președintele, Secretarul General, Vicepreședinții Externe, Interne,  Proiecte și  Relații Academice).
Aceste două structuri organizaționale coordonează activitatea tuturor membrilor și dictează direcția de dezvoltare a organizației, asigurându-se că proiectele implementate respectă misiunea SiSC.

Biroul de Conducere

Rareş Secară

– Preşedinte –

“Banal. Acesta era cuvântul ce-mi trecea prin minte ori de câte ori îmi priveam orarul pe care abia îl puteam înţelege. O multitudine de cursuri, seminarii şi timp liber. Am stat ceva pe gânduri până să mă hotărăsc ce anume vreau să fac cu acest timp liber. Şi am decis! SiSC era răspunsul. Nu-mi regret decizia, căci datorită acesteia, nu m-am cunoscut doar pe mine, ci am cunoscut o mulţime de oameni extraordinari, oportunităţi de dezvoltare personală dar şi acel spirit studenţesc privit prin prisma voluntarului.”

Mihai Chirculescu

– Secretar General –

“Principala lecție pe care am învâțat-o de-a lungul anilor a fost ca timpul este una dintre cele mai importante resurse pe care noi, oamenii, le avem. Astfel, odată ajuns la facultate, am realizat că am foarte mult timp liber, timp liber ce mi-am dorit să-l fructific. Pentru mine, SiSC-ul este cel mai potrivit loc unde am putut investi acest timp, m-am descoperit ca om, am cunoscut persoane extraordinare, m-am dezvoltat și am trâit experiențe frumoase, fiind locul unde am învățat ce înseamnă voința, integritatea, toleranța, comunicarea, cât și dezvoltarea unei viziuni proprii. Mulțumită SiSC studenția mea a escaladat de la banal la fabulous în doar câteva luni.”

Alexandra Necula

– Vicepreşedinte Externe –

“Cine ascultă, învață mai multe! Aceste cuvinte le-am urmat de fiecare dată când a trebuit să iau o decizie, fie ea minora sau cu o însemnătate de valoare, de fiecare dată când a apărut în calea mea imprevizibilul.Am descoperit SiSC în primele zile de facultate, iar pentru că eu sunt o persoană căreia îi place să fie înconjurată de oameni m-am gândit că voluntariatul ar putea fi acea oportunitate ce mă va ajuta să îmi ies din zona de confort din care cu toții vrem să ieșim la un moment dat. A fost cea mai bună alegere pentru mine, deoarece văzându-mă acum, după o perioadă mai îndelungată în SiSC, pot spune că pentru mine această organizație este nu numai o simplă experiență ce m-a dezvoltat și prin care am căpătat încredere în mine, ci este motivul pentru care am cunoscut acei oameni entuziaști.
Timpul înseamnă totul și de aceea am ales să mi-l dedic unor oameni ce emană constant energie, oameni pe care mă pot baza, oameni ce mi-au devenit prieteni și de la care reușesc să învăț în fiecare zi lucruri mici sau mari, prin care am construit pe parcurs o altă perspectivă asupra lucrurilor ce ne înconjoară, dar și a oamenilor. Cea mai mare răsplată pe care o primesc în fiecare zi este zâmbetul ce mi-l aduc pe buze oamenii care fac posibile toate realizările pe care SiSC le atinge an de an.”

Mihai Vişan

– Vicepreşedinte Interne –

“SiSC-ul reprezintă, pentru mine, cea mai mare surpriză de când am ajuns la facultate. De ce cred asta? Încă din primele zile de facultate am fost înconjurat de SiSCoți care debordau de energie și erau dornici să mă ajute cu orice problemă aveam . În acel moment mi-am zis că vreau să fiu alături de ei, acesta fiind primul pas către organizație. Am reușit să mă alătur lor, dar nici prin gând nu mi-a trecut că o să am parte de atâtea oportunități și un grup de oameni faini alături de care să reprezentăm studenții CSIE. Probabil mulți studenți au impresia că nu se poate face voluntariat și să ții pasul cu facultatea în același timp, dar ce pot să spun este că în SiSC reușești nu numai să faci lucruri care să te relaxeze și chiar să te ajute pentru facultate, ci și prieteni. Pe scurt, odată intrat în SiSC poți, printre multe altele, să te dezvolți, să infiripi relații de prietenie, să ajuți ceilalți studenți ai CSIE și să te autodepasesti . Mă bucură faptul că am reușit să mă apropii de atâția oameni și sper că pe viitor studenții care ni se vor alătura să aibă parte de cel puțin la fel de multe momente de bucurie în cadrul SiSC ca cele pe care le-am avut eu.”

Robert Moldoveanu

– Vicepreşedinte Proiecte –

“Am intrat în SiSC urmărind în principal să mă dezvolt, să învăț lucruri noi și să-mi fac cât mai mulți prieteni. Fără să realizez, timpul a trecut, iar eu am atins aceste obiective și multe altele în plus: m-am trezit într-o echipă unită, lucrând cu oameni în care am încredere și care au încredere în mine, într-un mediu în care pot face greșeli și învăța din acestea, în care distracția și voia bună sunt la ele acasă, în care mă apropii de a-mi descoperi și atinge adevăratul potențial. Pe tot parcursul drumului spre o mai bună versiunea a mea, SiSC îmi este alături.”

Matei Vlad

– Vicepreședinte Relații Academice –

“Am încercat de multe ori să fac un exercițiu de imaginație: cum ar fi fost viața mea, dacă nu aș fi avut curajul să iau anumite decizii. Și am ajuns la următoarea concluzie, chiar dacă am luat anumite decizii, pe care le-as fi putut face mai bine, simplul act de a lua acea decizie m-a ajutat enorm. Iar una dintre acele decizii a fost să intru în SiSC. Și a fost una dintre cele mai bune decizii luate de către mine. Am cunoscut mulți oameni, angrenați într-un colectiv cu o personalitate absolut unica. Totusi, a mai existat un efect: am început să descopăr tot mai multe lucruri despre mine prin care mă voi dezvolta și mai mult pe viitor, dar curajul de a îmi urmări aspirațiile și ideile.”

Biroul Executiv

Hortensia Tănescu

– Director Departament Educațional –

“Cred că cele mai frumoase lucruri în viață nu sunt, de fapt, lucruri. Sunt acele momente în care îți juri că ești infinitul, sunt zâmbetele pe care le inspiri și sunt emoțiile dintre oameni.
Acum câteva luni, am avut curajul, curiozitatea și inspirația de a porni pe un drum nou, pentru că am văzut în asta o provocare și o oportunitate pentru mine de a îndrăzni să fac o schimbare în viața mea. Am căutat să mă dezvolt, să învăț, să evoluez, dar s-a întâmplat ca, pe lângă asta, să găsesc mult mai mult decât atât; am găsit momente, zâmbete și oameni. Am găsit bucurie în lucrurile mărunte și am simțit emoție când m-am bucurat alături de cei din jurul meu.
Teama de nou, de necunoscut, care mi-a dictat primii pași în SiSC s-a transformat treptat în entuziasm, în încredere, în fericire. Și mă bucur tare mult că sursa celor mai frumoase lucruri din viața mea este, acum, SiSC.”

Vlad Ștefănescu

– Director Departament Fundraising –

“Recunosc.Mi-era teamă că anii de studenţie vor trece pur şi simplu şi că eu nu o să le marchez existenţa în niciun fel. Şi totuşi, nu a fost aşa; de fapt, nici nu m-aş fi gândit că voi fi atât de implicat în ceva. Nici nu cred că s-ar fi putut ivi o ocazie mai bună în care să mă cunosc pe mine, să îmi cunosc limitele şi, mai mult, să cunosc oameni; oameni cu care am atâtea în comun, cu care pot crea lucruri. Mă întreb deseori: dacă nu aş fi făcut parte din SiSC cum sau când aş fi învăţat ce înseamnă cooperarea, organizarea și iniţiativa.”

Marina Culețu

– Director Departament Human Resources –

“SiSC este primul loc în care am decis că este momentul să îmi pun în valoare potențialul. Temătoare și tăcută la început, curajoasă și sigură pe mine acum. Odată ce descoperi și te îndrăgostești de tot ce se întamplă în SiSC, te întrebi de ce te-ai fi gândit vreodată, pentru o singură secundă, că locul tău nu ar fi aici. Și atunci știi că trebuie să te bucuri cu adevărat de prezent, de SiSC.
<< De ce aș vrea să fac voluntariat dacă nu primesc nimic în schimb? >> Pentru că valoarea unui om se măsoară în lucrurile pe care un hoț nu i le poate lua. Și SiSC asta face, îți oferă dezvoltare, oportunități, foarte mulți oameni care îți sunt alături, reușind să transforme studenția ta în cea mai frumoasă și palpitantă experiență a tinereții.”

Irina Enescu

– Director Departament Imagine&Promovare –

“Nimic nu poate fi comparat cu sentimentul de împlinire, cu mândria că lucrurile pe care le-am realizat din pură pasiune au avut însemnătate pentru persoanele din jur și cu atmosfera caldă pe care am resimțit-o de când sunt în SiSC. Am avut ocazia să primesc cel mai frumos premiu pentru voluntariat: OAMENII – oameni care pe parcurs s-au transformat în prieteni, în familie, oameni de la care am învățat ce înseamnă răbdarea, perseverența, creativitatea, alături de care am evoluat și alături de care îmi propun să rămân pentru a purta cu mândrie statutul de voluntar și, mai presus de toate, de SiSCot.”

Edi Constantin

– Director Departament IT –

“Știi momentul acela când ajungi la facultate și totul e fix cum ți-ai imaginat? NU? Ei bine, nici eu. Abia venit în capitală, am realizat că lucrurile nu sunt exact cum îmi doream și așteptările mele sunt, poate, puțin prea mari. Începusem să cred că locul meu nu este de fapt aici și că o să îmi fie imposibil să mă integrez. Într-adevăr, au fost două ore grele… După a apărut SiSC. A fost acolo încă din prima zi și mi-a arătat cât de mult pot să mă înșel și cât de frumoasă poate fi viața de sutdent. Mi-a întins o mână de ajutor, sau mai bine zis un colac de salvare de la monotonia vieții cotidiene și mi-a oferit oportunitatea să mă dezvolt.
Aici am învățat că dacă faci un lucru din pură pasiune și te dedici lui, cu siguranță vei reuși să treci peste orice obstacol și să obții ceea ce ți-ai propus.
Ar fi multe de spus despre toți oamenii frumoși și experiențele trăite împreună în ultimele luni, dar o să mă rezum la un simplu: << Mulțumesc că exiști, SiSC! >> “