Board2018-09-12T22:41:42+00:00

Echipa BE-BC

2018-2019

Conducerea SiSC este formată din două birouri permanente: Biroul Executiv, format din directorii celor 5 departamente, și Biroul de Conducere, alcătuit din membri cu funcții speciale (Președintele, Secretarul General, Vicepreședinții Externe, Interne,  Proiecte și  Relații Academice).
Aceste două structuri organizaționale coordonează activitatea tuturor membrilor și dictează direcția de dezvoltare a organizației, asigurându-se că proiectele implementate respectă misiunea SiSC.

Biroul de Conducere

Matei Vlad

– Preşedinte –

“Am încercat de multe ori să fac un exercițiu de imaginație: cum ar fi fost viața mea, dacă nu aș fi avut curajul să iau anumite decizii. Și am ajuns la următoarea concluzie, chiar dacă am luat anumite decizii, pe care le-as fi putut face mai bine, simplul act de a lua acea decizie m-a ajutat enorm. Iar una dintre acele decizii a fost să intru în SiSC. Și a fost una dintre cele mai bune decizii luate de către mine. Am cunoscut mulți oameni, angrenați într-un colectiv cu o personalitate absolut unica. Totusi, a mai existat un efect: am început să descopăr tot mai multe lucruri despre mine prin care mă voi dezvolta și mai mult pe viitor, dar curajul de a îmi urmări aspirațiile și ideile.”

Ionela Danciu

– Secretar General –

“Ceea ce ești se va vedea în ceea ce faci!”

Acestea sunt cuvintele care mi-au marcat pașii de-a lungul timpului. Încă de când am intrat la această facultate, am știut că vreau să-mi dedic timpul dezvoltării mele personale și astfel am aplicat pentru intrarea în organizație. Înainte să am parte de această experiență nu știam că singurul mod prin care voi reuși să mă dezvolt pe mine însumi este ajutând la dezvoltarea altor oameni, însă SiSC-ul m-a învățat că fiecare pas e presărat de obstacole, dar atâta timp cât există pasiune și oameni alături de tine, nu trebuie să te temi de ele.
Teama de schimbare m-a făcut să ajung în SiSC și să realizez că bucuria stă în lucrurile mărunte pe care le facem din dorința de a face alți oameni fericiți, iar aceste lucruri reprezintă adevarata împlinire sufletească.
Astfel, mai presus de orice, SiSC mi-a devenit un prieten, un prieten care mi-a marcat fiecare pas din studenție și care mi-a dăruit momente de poveste, iar pentru toate aceste lucruri nu pot decât să spun:

“ ~ Îți mulțumesc că exiști, SiSC! ~ ”

 

Raluca Mihaela Mirea

– Vicepreşedinte Externe –

“Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem oferi oamenilor este timpul nostru. Așa ar putea fi definit voluntariatul: timp pe care îl oferim pentru noi și pentru oamenii din jurul nostru, fără să cerem ceva în schimb, dorința de a ajuta și de a fi și noi parte dintr-o schimbare devenind, pe parcurs, din ce în ce mai puternică. Este vorba despre conștientizarea că nu ești singur, că vocea ta contează și că, alături de alte suflete la fel de entuziaste, poți să produci niște schimbări majore atât în viața ta, cât și în viața oamenilor care poate nu au curajul să o facă. Este vorba despre prietenie, despre dăruire, despre deschidere și sinceritate.Toate acestea descriu câteva dintre caracteristicile voluntariatului, această formă de ajutor pe care am ajuns la concluzia că până nu o încerci și nu ești și tu parte din ea, nu ai cum să îi înțelegi adevărata valoare.
Am simțit așadar, la începutul acestui an, că trebuie să fac ceva pentru mine și pentru oamenii din jurul meu. Mi-am spus că “Vreau să ajut!” și în acel moment a aparut SiSC care m-a făcut să văd lucurile dintr-o altă perspectivă. Încă de la început membrii organizației ne-au prezentat scopul lor și ce poate fi mai frumos decât să auzi de la o mulțime, spunând la unison că scopul lor și motivul pentru care sunt acolo sunt tocmai OAMENII. Aici am întâlnit oameni care emană în jurul lor o bucurie aparte, care își pun tot sufletul în proiectele pe care le realizează, bucuroși că împreună reușesc să trasmită un mesaj.
Câteva luni mai târziu am simțit și eu toate aceste emoții și îmi doresc ca și voi, viitori studenți, să le trăiți și, ÎMPREUNĂ, alături de SiSC, să continuăm să visăm înalt.”

Alexandru Bucăloiu

– Vicepreşedinte Interne –

“Pentru mine, SiSC reprezintă, fără îndoială, cel mai frumos aspect al studenției. Dorința de a ieși din zona de confort, plăcerea de a ajuta oamenii din jurul meu și șansa de a mă dezvolta personal reprezintă motivele pentru care am ales să aplic pentru intrarea în această organizație.
Ce m-a surprins, plăcut, a fost faptul că după fiecare task realizat în SiSC, dorința și entuziasmul de a îl realiza pe următorul erau și mai mari, primind astfel o continuă infuzie de energie pozitivă.
SiSC mi-a oferit și încă îmi oferă prieteni, amintiri, bucurii, iar eu mă simt profund îndatorat să îi ofer în schimb tot ceea ce am eu mai bun.”

Teodor Cervinski

– Vicepreşedinte Proiecte –

“Ce înseamnă SiSC pentru mine?
La început a însemnat teamă. Teama de a păși spre necunoscut, de a încerca ceva nou. Așa că, am decis că nu am nimic de pierdut, ci doar de câștigat. Iar SiSC a început să însemne o provocare pentru mine. O provocare, pe care în momentul de față mă bucur nespus că am acceptat-o. Sunt foarte mândru de mine și de locul în care sunt acum. În momentul de față, SiSC înseamnă familie, iar pentru mine familia e cel mai important lucru și mereu voi fi acolo pentru ea, și la bine, și la greu. Îmi doresc că această familie să prospere și să crească frumos, iar eu voi da absolut tot ce pot să mă asigur că toate lucrurile vor merge spre o direcție bună.
Dă piept cu cele mai mari frici ale tale. După aceea, ele nu vor mai avea forță, iar tu vei fi liber. — Jim Morrison”

Sergiu Zamfir

– Vicepreședinte Relații Academice –

“Gândește-te la SiSC ca la o barcă. În trei ani, un student are o mare de oportunități. Urcă-te în barcă și oprește-te unde vrei, ia tot ce are marea asta mai bun de oferit. Apoi urmează-ți exemplul și ia-i la bord și pe cei ce-i vei mai întâlni. Asta e organizația noastră. SiSC e despre a crea oportunități și a da șansa ta mai departe.
Acum, ia zi! Te urci?”

Biroul Executiv

Elisa Adam

– Director Departament Educațional –

“”SiSC este despre oameni”. Dacă ai ajuns aici, probabil ai auzit asta cel puțin o dată până acum. Și da, într-adevăr, SiSC e despre oameni, însă este despre mult mai mult de atât. Este despre momentele pe care le trăiești împreună cu acești oameni, iar atunci când realizezi că nu se vor mai întoarce, îți dai seama cât de speciale sunt de fapt. Este despre zâmbetele pe care reușești să le pui pe chipurile lor și care în final îl readuc pe al tău. Este despre emoțiile pe care le simți doar alături de ei și de care ai vrea să te agăți pentru totdeauna. Și nu în ultimul rând, este despre entuziasmul de a primi o şansă şi despre bucuria de a o da mai departe. Pregătește-te să fii surprins de această aventură, pentru că la sfârşitul ei vei privi în urmă şi vei fi sigur de un lucru: SiSC e acasă.”

Razvan Ostroveanu

– Director Departament Fundraising –

“Obișnuit doar cu activitatea de la școală și ieșirile cu prietenii, am decis că ar fi timpul să ies din zona aceasta de confort, să încerc să fac ceva care cu adevărat m-ar dezvolta pe plan personal și care m-ar face fericit. Pentru mine, faptul că am intrat în această organizație a reprezentat una din cele mai mari oportunități până la momentul actual. Cred acest lucru cu tărie pentru că aici am descoperit o altă “lume”, dacă aș putea să o numesc așa, o “lume” diferită de cea obișnuită a studentului de rând care doar merge la seminarii, cursuri și interacționează mai mult sau mai puțin cu colegii săi. Oamenii de aici sunt motivul pentru care vrei să fii alături de această organizație, având în vedere cât de multă susținere primești din partea lor pe tot parcursul tău.”

Andreea Munteanu

– Director Departament Human Resources –

“Fiecare conversație bună începe prin… a asculta!
Acesta, printre multe altele, este unul dintre cele mai de preț lucruri pe care le-am învățat în SiSC. Am interacționat, și interacționez, constant cu oameni frumoși și există mereu un schimb de informații ce ne ajută pe fiecare din noi să creștem, iar partea cea mai frumoasă este că dăm mai departe. Creștem și ne dezvoltam, apoi muncim pentru a-i ajuta pe ceilalți. Pentru mine SiSC reprezintă lucrul care mi-a făcut studenția mai interesantă și nu a lăsat-o să devină monotonă, prin provocările întâmpinate pe parcursul voluntariatului.
Cred în faptul că voluntariatul este esențial în anii studenției!”

Emanuel Vasile

– Director Departament Imagine&Promovare –

“Când am venit să mă înscriu la facultate, nu știam de existența SiSC-ului și nu luam în calcul voluntariatul pentru perioada care urma în viața mea. Lucrul acesta s-a schimbat brusc în primele zile de facultate, când am decis să mă înscriu în organizație din curiozitate, neînțelegând ce îi făcea pe SiSCoți atât de dornici să ajute și să fie alături de cei mici. Odată ce am ajuns membru și am adus prima mea contribuție la realizarea unui proiect, am conștientizat că nu voi putea să mă opresc așa ușor. Mi-am făcut o mulțime de prieteni, am învățat atât de multe lucruri și probabil am evoluat enorm ca om. Partea care m-a făcut să mă îndrăgostesc de ceea ce fac, totuși, a fost să îmi dau seama că procesul acesta nu se termină, ci este unul constant: înveți ceva nou în fiecare zi, din fiecare experiență, având alături de tine oameni dintre cei mai frumoși. Și de-asta eu nu îmi mai pot imagina viața de student fără SiSC.”

Cristian Puican

– Director Departament IT –

“De când am intrat în SiSC, am învățat că nimic nu este prea măreț sau prea greu de realizat atunci când ai alături oameni care îți împărtășesc entuziasmul, dorința de dezvoltare și dedicarea. Tot în acest timp, SiSC m-a ajutat să-mi dau seama că într-adevăr nu există “Nu știu!”. Cel mult, există “Nu vreau să știu!”, pentru că de fiecare dată există o persoana gata să-ți sară în ajutor, să te motiveze și să-și demonstreze că tu de fapt știi, poți și curând o vei face, iar satisfacția pe care o ai, văzând rezultatele muncii unei întregi echipe care știe, poate și cel mai important, care vrea, este cea mai mare răsplată.
SiSC mi-a oferit și continuă să-mi ofere foarte multe oportunități și momente speciale, aici am întâlnit oameni frumoși, plini de energie și dornici să demonstreze că și prin voluntariat poți face lucruri mari!”