Board

Laura Tănăsescu

“Există momente în viață în care deciziile pe care le luăm ne vor influența întregul parcurs, decizii în urma cărora ajungem să ne cunoaștem cu adevărat, să ne definim personalitatea, dorințele și idealurile.
Aflată la început de drum, când totul părea nesigur și plin de necunoscute, am decis ca următorii mei ani să fie presărați cu momente și activități ce îmi vor testa limitele și mă vor forma ca om. Tocmai din aceste motive am ales să devin voluntar în SiSC, această alegere oferind un alt sens studenției mele.
Drumul de până acum mi-a întrecut așteptările, și nu doar datorită mie, ci datorită tuturor SiSCoților din jurul meu. Aici am învățat ce înseamnă să ai o familie alături de care să te bucuri în fiecare secundă și un mediu ce îți oferă posibilitatea de a-ți îndeplini visele făcând greșeli sau asumându-ți responsabilități.
După un an de voluntariat în SiSC, am ales să devin și eu unul din acei oameni care ajută, inspiră și transmit mai departe experiența și învățăturile dobândite.
Concluzionând, pot spune că SiSC-ul mi-a dovedit că puterea echipei vine din fiecare membru al ei, iar puterea noastră, individuală, este tocmai echipa.”

Laura Tănăsescu – Președinte

Radu Apostu

“Încă din anul întâi de facultate mi-am dorit să ies din rutina de student obișnuit. Din ambiție și dorință de autodepășire am acceptat provocarea SiSC. În tot acest timp pot spune că această organizație mi-a oferit ocazia să mă afirm, să fiu mai sigur pe mine, să asimilez lucruri noi și să fac parte dintr-un colectiv în adevăratul sens al cuvântului. Am învățat că aici este locul unde nu trebuie să îţi fie teamă să greşeşti, unde împreună ne dezvoltăm şi ne definitivăm anumite valori. Totul a început dintr-o curiozitate, iar acum constant apar motive care să îmi confirme faptul că voluntariatul în SiSC este cea mai bună alegere pe care aș fi putut să o fac.”

Radu Apostu – Vicepreședinte Proiecte

Rareș Secară

“Banal. Acesta era cuvântul ce-mi trecea prin minte ori de câte ori îmi priveam orarul pe care abia îl puteam înţelege. O multitudine de cursuri, seminarii şi timp liber. Am stat ceva pe gânduri până să mă hotărăsc ce anume vreau să fac cu acest timp liber. Şi am decis! SiSC era răspunsul. Nu-mi regret decizia, căci datorită acesteia, nu m-am cunoscut doar pe mine, ci am cunoscut o mulţime de oameni extraordinari, oportunităţi de dezvoltare personală dar şi acel spirit studenţesc privit prin prisma voluntarului.”

Rareș Secară – Vicepreședinte Relații Academice

Adrian Hapseas

“În momentul în care am intrat în această organizație cineva mi-a spus că atunci cand ești pregătit să înveți, să descoperi, să absorbi cunoștințe, Universul îți deschide porțile către toate secretele sale. Ghici ce? Persoana aceea a avut dreptate! Nu mă așteptam să învăț atât de multe lucruri noi într-un timp atât de scurt și totodată să ajut niște oameni, nu mă așteptam să mă integrez și să lucrez atât de bine într-o echipă de peste 100 de oameni și sub nicio formă nu mă așteptam să ajung unul dintre oamenii ce reprezintă organizația și membrii ei. În cazul meu acel Univers ce și-a deschis porțile a fost reprezentat de SiSC, iar secretele reprezintă toată experiența ce am acumulat-o din clipa în care am devenit membru.”

Adrian Hapseas – Vicepreședinte Interne

Alexandru Bălășoiu

“Voluntariatul pentru mine înseamnă cea mai eficientă cale de a-ți umple timpul liber, una din cele mai mari dezamăgiri ale mele fiind faptul că nu am descoperit mai repede impactul voluntariatului asupra personalității mele. Nu consider că există o rasplată mai mare decât zâmbetele și mulțumirile pe care SiSC le aduce prin proiectele sale. Prin intermediul SiSC am reușit să-mi descopăr noi pasiuni, să imi înving anumite temeri și am învățat că de cele mai multe ori eșecurile te învață mult mai mult decât un succes.”

Alexandru Bălășoiu – Vicepreședinte Externe

Ioana Constantinescu

“Ajungând în prima zi de facultate, nu eram sigură dacă opțiunea pe care o alesesem pentru mine și viitorul meu era cea mai potrivită. SiSC m-a făcut să răman aici, să îmi placă ceea ce fac dar mai ales m-a învățat că în momente ca acestea tu îți creezi singur fericirea. Pe mine, SiSC mă face fericită. Des sunt întrebată, „Merită timpul și efortul depus?” Am râs, am plâns, am lucrat pană la epuizare alături de oamenii ce stau la baza acestei organizații. Am creat împreună o familie care chiar și în miez de noapte, îți va fi alături. Ne-am dezvoltat unii pe alții, împreună. În concluzie, merită? Eu cred că răspunsul este de la sine înțeles.”

Ioana Constantinescu – Director Departament EDU

Emil Berbece

“Termini liceul, n-ai nici cea mai mica idee ce anume vrei sa faci in viitor si esti pus in fata alegerii unei facultati. Faci un pariu. Risti. Ai sansa sa castigi sau sa pierzi. Eu unul am castigat. Dar nu datorita facultatii. Datorita SiSC-ului. Este de departe cea mai antrenanta experienta prin care am trecut pana acum. Este locul in care ma pot implica trup si suflet la orice ora din zi sau din noapte, fara nici macar o urma de regret.”

Emil Berbece – Director Departament FR

Alexandra Sărăcescu

“Principala mea lecție de viață a fost că timpul este unul dintre cele mai prețioase lucruri pe care le poți dărui unei cauze. Din acest motiv, este foarte important să alegi cu grijă ceea ce ți se potrivește, căci aceea va fi cauza în care vei investi timpul și energia ta. Pentru mine, SiSC reprezintă acea poartă deschisă, respectiv punctul din care am pornit cu scopul de a persevera, de a mă forma pe mine însămi. SiSC m-a învățat ce înseamnă voința, integritatea, toleranța, comunicarea, cât și dezvoltarea unei viziuni proprii, în conformitate cu viziunea celor de care sunt înconjurată. În tot acest timp, n-am făcut decât să-mi dovedesc mie însămi că m-am dedicat unui scop cu care mă identific, în care mă regăsesc, iar, mulțumită SiSC, studenția mea va ajunge pe cele mai înalte culmi ale dezvoltării.”

Alexandra Sărăcescu – Director Departament HR

Robert_Moldoveanu.png

“Am intrat în SiSC urmărind în principal să mă dezvolt, să învăț lucruri noi și să-mi fac cât mai mulți prieteni. Fără să realizez, timpul a trecut, iar eu am atins aceste obiective și multe altele în plus: m-am trezit într-o echipă unită, lucrând cu oameni în care am încredere și care au încredere în mine, într-un mediu în care pot face greșeli și învăța din acestea, în care distracția și voia bună sunt la ele acasă, în care mă apropii de a-mi descoperi și atinge adevăratul potențial. Pe tot parcursul drumului spre o mai bună versiunea a mea, SiSC îmi este alături.”

Robert Moldoveanu – Director Departament IT

Adelina Avram

“SiSC este locul în care înveți ceea ce facultatea nu te va învăța niciodată. Înveți ce înseamnă echipă, perseverență, răbdare, responsabilitate, organizare, empatie și comunicare. Cred că perioada studenției trebuie marcată prin ceva care să îți schimbe viziunea despre lume și să te ancoreze în realitate, iar SiSC a fost cea mai bună alegere pentru mine. Ca voluntar am învățat că munca îmi va fi răsplătită prin experiențe, prietenii, cunoștințe dobândite și amintiri de neuitat și că voi primi de la SiSC exact cât îi voi oferi și eu.”

Adelina Avram – Director Departament PR

Mihai Sandu

“Unul dintre cei mai grei ani de facultate este chiar primul; abia ai venit în Bucureşti şi nu înţelegi mare lucru de ce se întâmplă în jurul tău, aşa că te retragi în zona ta de confort. Aveam nevoie de cineva să mă împingă înainte, cineva care să îmi arate în ce direcţie să o iau şi am descoperit, în anul II de facultate SiSC-ul, iar din acel moment totul s-a schimbat. SiSC e locul în care creşti, SiSC e locul în care descoperi cu adevărat sensul cuvântului ECHIPĂ, dar mai ales SiSC este locul în care poţi greşi şi învăţa din asta. SiSC e locul în care studenţia mea s-a schimbat radical şi nu cred că voi putea mulţumi vreodată pentru tot ceea ce a făcut pentru mine până acum.”

Mihai Sandu – Cenzor

Lavinia Stoica

“Se spune că cei mai frumoși ani din viață sunt anii de studenție. Nu aș fi crezut aceste cuvinte până când nu mi-am dat seama singură de acest lucru. Într-adevăr, studenția este perioada în care te dezvolți cel mai mult și descoperi ce e cu adevărat important în viață. Dar mai mare decât bucuria de fi student, este bucuria de a fi în SiSC. Pentru mine SiSC este ca un incubator în care am crescut încă din primul an de facultate și am învățat mai mult decât o făcusem în toți anii pentrecuți pe băncile școlii.”

Lavinia Stoica – Cenzor