Balul CiberBobocilor 2011

Evenimentul ce marchează începutul studenţiei, şi anume balul bobocilor, este la locul de cinste în rândul stundenţilor Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, astfel cei de la SiSC s-au ocupat de organizarea acestuia.

Seara trecută, 22 noiembrie, începând cu orele 20:30, la club Fratelli în București, nebunii de la SiSC au organizat Crazy Look Party, balul Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică.

Anul acesta la balul bobocilor au concurat 10 dintre cei mai crazy studenți ai facultății. Cei 10 boboci ciberneticieni au trecut prin 3 probe: prezentarea bobocilor la care aceștia au arătat cât pot fi de trăzniți prin outfitul lor și coafurile care mai de care mai îndrăznețe, mai colorate și mai interesante, proba de dans care a pus în evidență o coregrafie pe măsură, prin care dansatorii au scos la iveală mișcări inovatoare, trecând de la ținuta de iarnă la una mult mai sumară. La ultima (și nu cea din urmă) probă, cea a ținutelor de seară, bobocii au defilat cu eleganța unor adevărați miss și mister.

Întreg spectacolul a fost prezentat de Mihai Morar de la Radio Zu, iar premiile de la sponsorii balului au curs de-alungul spectacolului: s-au oferit cartele Orange, cosmetice Avon, Salerm Cosmetics a oferit un weekend la Istanbul, produse Sânge de taur si Philip Morris și multe, multe altele. De asemenea, cele mai crazy poze făcute la bal pot fi găsite pe Inception.co.

Juriul a fost format din profesori din CSIE și Dana Nicula, alumni SiSC, care, după lungi deliberări, a stabilit următoarele premii:

Miss și Mr. CSIE: Alexandra Clonda și Paul Ciobanu

Miss și Mr. Popularitate, în urma likeurilor de pe facebook: Diana Vișan și Cristian Popescu

Locul 2: Teodora Mălinici și Cristian Ciobotea

Locul 3: Sorina Dumitrescu și Alexandru Popescu

Locul 4: Andreea Zota și Marinel Buga

Miss și Mr. Sânge de taur: Alexandra Clonta și Paul Ciobanu

Miss și Mr. Facebook: Sorina Dumitrescu și Marinel Buga

Miss și Mr. Salerm: Andreea Zolta și Marinel Buga

Balul a cotinuat magistral cu Dj Sava și Alexandra, studenții au petrecut până-n zori și nu ne-ndoim că le-a rămas suficientă energie pentru cursurile ce aveau să-nceapă cu o jumătate de oră înainte de ora 8.

de Andra Buică – Membru în Departamentul PR SiSC

You may also like...