Alumni

Andreea Turlea

”Am îndrăznit să mă implic în SiSC și pe lângă un loc de joacă ideal pentru a-mi testa ideile, mi-am descoperit și vocația. Acum știu cum o traiectorie profesională poate fi influențată de persoanele potrivite, de proiectele potrivite și de greșelile făcute la momentul potrivit. Da… greșeli, am aflat că acestea își au locul favorit în voluntariat și este incredibilă senzația că poți încerca orice fără ca cineva din jurul tău să te judece. Fiecare simte voluntariatul în felul lui, eu am simțit SiSC-ul ca pe o (re)descoperire de sine.”

Andreea Turlea

Gabriela Coman

”SiSC-ul e povestea cea mai frumoasă a studenției mele. Energia, dinamica, sufletul unei organizații studențești nu se compară cu nimic din ce înveți la facultate. Sunt recunoscătoare pentru toate lecțiile primite în acești ani, pentru oamenii pe care i-am cunoscut și m-au inspirat, pentru experiențele inedite prin care am trecut. Când ai 20 și un pic de ani și vezi cum ideile și proiectele în care iei parte au impact pentru atâția studenți… cum să nu fii motivat să dai tot ce ai mai bun?”

Gabriela Coman

Ana Maria Marcu

”Când mă gândesc la anii petrecuți în ASE, echipa și proiectele SiSC-ului sunt primele care îmi vin în minte. A fost o experiență effervescentă, care mi-a conturat anii studenției cu numeroase provocări, plăcerea de a contribui la lucruri mărețe, social skills și distracție.
SiSC-ul a fost ocazia perfectă de a mă dezvolta personal și de a cunoaște oameni minunați, în cercul cărora, motivația venea de la sine. Aici am învățat să prind aripi, să iau inițiativă și să dau tot ce-i mai bun din mine într-un ton pozitiv și optimist, calități pe care le regăsesc și astăzi, în faptele zilnice, și care m-au ajutat să lupt și să ajung acolo unde mi-am dorit cel mai mult. Mulțumesc SiSC!”

Ana Maria Marcu

Raluca Ungureanu

”SiSC va avea mereu un loc aparte în sufletul meu. Nu aș fi crezut vreodată că implicarea într-o organizație studențească mă poate influența atât de mult, dar anii petrecuți în SiSC m-au învățat ce înseamnă responsabilitatea, dăruirea, motivația și sentimentul de apartenență. A fost o experiență minunată și sunt mândră că am facut parte din această echipă.”

Raluca Ungureanu

Cristian Rosnovschi

”Pentru mine, SiSC-ul este mai mult decât o organizație studențească. Este o familie mare, unde voia bună, munca și distracția se leagă strâns. Sunt mândru că am avut ocazia să mă implic în aproape toate proiectele SiSC. Este organizația care mi-a oferit șansa să învăț multe lucruri, să conturez un viitor într-un domeniu la care nu mă gândeam niciodata și să mă cunosc atât pe mine, cât si mulți oameni cu care am împărtășit aceleași valori. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, la acea primă zi de facultate în care toată organizațiile încercau să recruteze oameni, aș alege fără să stau pe gânduri SiSC-ul. Am avut ocazia să muncesc cu oameni de calitate, de la care am avut de învățat multe lucruri bune. O să rămân recunoscător SiSC-ului și prin munca depusă in activitățile organizatorice, sper că i-am dat înapoi tot ce mi-a oferit. Și voi da SiSC-ului ajutor, ori de câte ori îmi va cere.”

Cristian Rosnovschi

Roxana Partas

”La trei ani de la terminarea facultății, constat că nu prea am amintiri din facultate, dar am amintiri din SiSC. La primul interviu pentru un job serios, nu am povestit despre experiența de muncă ce o aveam, ci despre SiSC. Când mă gândesc la lucrurile care mă definesc și care îmi fac plăcere, îmi aduc aminte că SiSC m-a ajutat să le descopăr. Când mă gândesc la prieteni, mă gândesc la prietenii din SiSC.
Ce a însemnat SiSC pentru mine? Cred că răspunsul este evident!”

Roxana Partas

Alexandru Azamfirei

”SiSC… de fiecare dată când aud mă trec fiori… și mă uit în urmă… și realizez ce a însemnat pentru mine acest grup de oameni voioși. Iar când iei în calcul că eu nu voiam să intru într-un ONG, e și mai interesant. Nu cred că voi avea vreodată cuvinte să le mulțumesc colegelor mele de pe atunci, Adelina si Ilinca care m-au înscris pe ascuns la recrutări.
După 3 ani de SiSC, am descoperit ceea ce îmi doream cu adevărat de la viață, și asta nu implică în nicio măsură programarea. Făcând parte din echipele de organizare a STS, ITFest și Baluri, am realizat că asta vreau sa fac… evenimente. Acum, după ani buni de când mi-am terminat studenția, realizez cu adevărat ce a însemnat SiSC-ul pentru mine, unde am ajuns… și unde nu aș fi ajuns dacă nu mă implicam în proiecte.
Făcând mare plecăciune nu pot să zic decât atât… MULTUMESC! SiSC-ului și oamenilor din SiSC cu care am avut plăcerea să interacționez.”

Alexandru Azamfirei

MIHAELA CAZACU
“Alergăm după idealuri ca într-un maraton în fiecare zi, însă se prăbuşeşte cerul pe noi dacă nu le atingem. Ne dorim mai mult, şi mai mult încât uităm că lucrurile simple ne fac fericiţi. Unul din ele, pentru mine, a fost şi este în continuare voluntariatul, iar premisa mea este: “Fă ceva pozitiv […] Oricât de modest sau neînsemnat este ceea ce faci, fă-o în fiecare zi”. Pot spune că cei trei ani petrecuţi în SiSC au contribuit esenţial la formarea mea. Am vrut să fiu mai mult decât un student care merge la facultate, am vrut să-mi înving timiditatea, să nu fac compromisuri, să am o atitudine diferită şi nu în ultimul rând a completat ce învăţământul formal nu mi-a oferit: formarea omului complet, cu profil moral, afectiv şi creator. “


Mihaela Cazacu

 Ruxandra Maria Moise

“SiSC-ul pentru mine reprezinta, in primul rand, un grup de oameni care pot face lucruri inimaginabile impreuna. Oameni cu foarte mult curaj, viziune, iar cand esti printre ei capeti si tu o putere aparte de care nu te-ai fi crezut niciodata capabil. In al doilea rand, la un nivel mai personal, pentru mine a insemnat teatru – STS. Teatrul il iubeam deja de foarte mult timp. STS-ul m-a invatat ca poti munci pana la epuizare, cu o daruire totala, cu o placere inexplicabila, iar la final, stiind ca am dat tot, sa nu regret nimic, doar sa-mi doresc sa fi putut da si mai mult. STS pentru mite a fost o experienta completa, poate cea mai complexa pe care am trait-o pana acum, si acest lucru s-a intamplat in SiSC. A insemnat foarte mult curaj, de doua ori mai multa munca, de trei ori mai multa satisfactie si oameni minunati. Mi-as dori in orice moment sa ma pot intoarce in acea perioada, sa fiu iar unul dintre acei omuleti cu mult curaj, care, din nimic, faceau ca lucruri minunate sa se intample.”

Ruxandra Maria Moise

Ana Maria Simion

“Ce a însemnat SiSC pentru mine? În primul rând a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea, perioadă care m-a învățat foarte multe și m-a crescut enorm de mult într-un scurt timp. SiSC “a fost”, încă este, pasiunea care m-a făcut să ies din starea de confort și să mă implic în tot ce se poate, să nu mă mai gândesc că trebuie să fac cel putin 1h 30` pe drum. Dacă la început un proiect mi se părea suficient, după un an voiam să fiu în toate și peste tot. SiSC m-a ajutat să îmi depășesc propriile forțe și să tind cât mai sus. Acei 2 ani minunați de activitate în SiSC m-au ajutat să îmi găsesc cei mai buni prieteni, să îmi găsesc o a doua familie, dar nu în ultimul rând să obțin locul de muncă mult visat.”

Ana Maria Simion

Irina Daria Savin

”Pentru mine SiSC a fost experiența care m-a transformat într-o persoană mai completă. În SiSC am învățat ce înseamnă să ai familie în afara familiei. Aici am aflat pentru prima oară ce înseamnă responsabilitate, muncă, apartență la un grup deosebit. M-a ajutat să mă conturez ca persoană prin a-mi oferi experiențe variate în care am iubit, am construit, am râs, am suferit și mai ales am învățat din greșeli (și au fost multe de-a lungul celor 3 ani!). Într-un fel foarte profund m-a ajutat să fiu pregătită să înfrunt viața de “adult” care a venit după facultate. Îți mulțumesc SiSC că mi-ai fost dascăl, prieten, părinte.”

Irina Daria Savin

Cristian Toma

”Pentru mine SiSC a început ca o provocare de a cunoaște noi orizonturi, de a mă implica în activități sociale altele față de cele cu care eram obișnuit zi de zi. Ce am găsit in SiSC? Am găsit o familie din care am învățat ce înseamnă cu adevărat să ai pe cineva aproape atunci când pui bazele unor proiecte minunate. Am descoperit oameni minunați, oameni de la care am învățat o mulțime de lecții de viață, prieteni cu care am trecut peste anii studentiei.
SiSC a însemnat pentru mine cea mai frumoasă perioadă a tinereții.”

Cristian Toma

Zoe Cristina Dumitru

“Cum au fost anii tai de studenție? Cum e viata de cămin? Cum te ai descurcat în Bucuresti la început? Ce ți a plăcut cel mai mult în facultate? Cum ai făcut de ai avut atâția prieteni? Cat de des mergeai la petreceri? Cu cine? Ce ai făcut util în afară cursurilor? Ce ai învățat în facultate? – toate aceste întrebări roiesc în jurul aceluiași răspuns : * SiSC* .

Pentru mine SiSC a fost totul în timpul studenției : casă, familie, prieteni, dezvoltare, cunoaștere , greșeală, distracţie, plâns, râs. SiSC-ul m-a format ca om și mi a dăruit lucruri importante precum prietenii și încrederea în mine. Va doresc sa simțiți SiSC!”

Zoe Cristina Dumitru

Duduta Radu

“Timpul nu poate fi dat inapoi și dacă nu aveam oportunitatea de a face parte din SiSC, acel timp ar fi fost cu adevărat irosit. În cadrul SiSC am avut
plăcerea de a lega multe prietenii și de a lucra cu oameni, pot zice remarcabili, care au făcut din SiSC mediul prietenos care este astăzi, mediu care se îmbunătațește
pe masură ce mai mulți se implică :)”

Duduta Radu