Alegeri Rector ASE 2016-2020

Acum ceva timp, Martin Luther King susținea că „Viețile noastre se încheie în ziua în care rămânem tăcuți în privința lucrurilor care contează.” Deși timpurile în care trăim s-au schimbat, modalitatea de bază a populației de a-și exprima dorințele, susținerea, dar și nemulțumirea față de un subiect propus rămâne votul. Un drept fundamental pentru care strămoșii noștrii au luptat neîncetat și, în același timp, unul pe care tinerii din ziua de azi refuză să și-l exercite.

De ce?

De multe ori, auzim ca scuză „De ce să votez? Eu nu pot schimba nimic cu un singur vot.” Acest lucru nu este adevărat! Doar împreună putem schimba ceva, unindu-ne forțele și acționând. Cel mai bun exemplu îl reprezintă Alegerile Prezidențiale din 2014 unde deși erau în minoritate, diaspora a reprezentat procentul hotărâtor ce a înclinat balanța. Împreună, putem!

Abia după ce votăm, avem dreptul să ne plângem.
Doar prin vot, așteptările noastre pot fi împlinite.

Tocmai de aceea, este de datoria noastră să ne informăm, să avem o opinie fermă și să suținem Studenții Reprezentați, mai precis Consilierii și Senatorii CSIE, să meargă vineri, 26 februarie 2016, pentru a alege cu grijă și responsabilitate viitorul Rector al Academiei de Studii Economice.
Cei cinci candidați la funcția de Rector ASE 2016-2020 împreună cu programele lor manageriale pentru acest mandat sunt:

1. Prof.univ.dr. Istudor Nicolae din cadrul Facultății de Economie Agroalimentară și a Mediului (strategie)
 
2. Prof.univ.dr. Șova Robert din cadrul Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune (strategie)
 
3. Prof.univ.dr. Țânțău Adrian din cadrul Facultății de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine (strategie)
 
4. Prof.univ.dr. Tigu Gabriela din cadrul Facultății de Business și Turism (strategie)
 
5. Prof.univ.dr. Zaharia Răzvan din cadrul Facultății de Marketing (strategie)
 
Nu uita, Studenții Reprezentanți votează pentru tine! Spune-le opinia ta, implică-te!
 
Ioana Constantinescu
Membru Departament Educațional

You may also like...